Χωρίς τρεις και με Μουζακίτη ο Πανιώνιος στη Μυτιλήνη
Έτοιμος για το παιχνίδι με την Καλλονή είναι ο Πανιώνιος. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μητρόπουλο, Οικονόμου και τον τραυματία Βλάχο, βλέπει τον Σιώπη να επιστρέφει στην αποστολή, ενώ για πρώτη φορά υπολογίζει και τον Αλέξανδρο Μουζακίτη.
Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Ρισβάνης, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος, Γκέζος, Μπούζας, Κολοβός, Ιμπαγάσα, Φούντας, Γιάννου, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Μουζακίτης, Μασούρας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
