«Δώστε τα όλα για την φανέλα του Ολυμπιακού»

Διονύσης Δελλής
«Δώστε τα όλα για την φανέλα του Ολυμπιακού»

bet365

Αντιπροσωπεία οπαδών βρέθηκε στο Ρέντη, θέλοντας να ανεβάσουν τους παίκτες! «Ξεχάστε τα όλα και ματώστε για την ιερή φανέλα». Τι τους είπε ο Περέιρα.

Μετά την ήττα από την Ντνίπρο, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για το εν λόγω ματς θέλοντας να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι της Ουκρανίας.

Αντιπροσωπεία οπαδών των πρωταθλητών Ελλάδας βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη έτσι ώστε να... ανεβάσει τους παίκτες του Περέιρα.

«Ξεχάστε τη Ντνίπρο. Ματώστε για το σύλλογο, για την ιερή φανέλα του Ολυμπιακού. Εμείς παρότι είμαστε στο κομμάτι της κοινωνίας που δοκιμάζεται περισσότερο, είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για τον Ολυμπιακό. Σε κάθε αγώνα θέλουμε να είστε οπαδοί, Θύρα 7, σαν κι εμάς. Δεν είναι το θέμα μας να νικήσετε, αλλά να ματώσετε τη φανέλα. Ξεκινήστε από αύριο και μετά βλέπουμε και τον αγώνα με τη Ντνίπρο», τους είπαν χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Βίτορ Περέιρα, τους απάντησε:

«Εμείς κι εσείς είμαστε ένα, μια οικογένεια, κι αύριο αυτό που θα κάνουμε είναι να παλέψουμε για τον Ολυμπιακό. Δεν φοβόμαστε κανέναν, μόνο το Θεό».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED