Όχι στην αλλαγή μέρας η Σούπερ Λίγκα

Gazzetta team
Όχι στην αλλαγή μέρας η Σούπερ Λίγκα

bet365

Στον... αέρα παραμένει η ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, καθώς η Σούπερ Λίγκα απάντησε αρνητικά στο ενδεχόμενο να μεταφέρει κατά μια μέρα το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης.

Ημερομηνία για τον αγώνα ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (1-1 το πρώτο στο Καραϊσκάκης) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου αγνοείται. Η ρεβάνς ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, αλλά επειδή την ίδια μέρα παίζει ο Παναθηναϊκός μπάσκετ με την Μπαρτσελόνα στο διπλανό κλειστό, η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει το ματς αυτό. Έτσι και επειδή δεν υπάρχουν εύκαιρες ημερομηνίες, προτάθηκε στην Σούπερ Λίγκα να αλλάξει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και να το πάει από Δευτέρα 2 Μαρτίου, Κυριακή 1Μαρτίου, προκειμένου η ρεβάνς να γίνει την Τετάρτη.

Ωστόσο και χωρίς ακόμα να είναι κάτι επίσημο, η Σούπερ Λίγκα δεν δέχεται να αλλάξει την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης των Πειραιωτών με τους Αρκάδες και το μόνο που έβγαινε από την διοργανώτρια αρχή ήταν: «δεν προσκρούει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα σε κανένα κανονισμού βάσει του ΚΑΠ, για να υπάρχει λόγος για την αλλαγή της ημερομηνίας».

Στην Λίγκα μάλιστα επισήμαιναν πως το πρόγραμμα του πρωταθλήματος είναι γνωστό από το Δεκέμβριο και ουσιαστικά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι καθαρά πρόβλημα της ΕΠΟ, που διοργανώνει και το Κύπελλο. Καλά βέβαια όλα αυτά, ωστόσο πλέον υπάρχει θέμα με τη ρεβάνς και κανείς δεν ξέρει πότε τελικά θα γίνει.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα