Αποφασίζουν για Νέτο!

Αποφασίζουν για Νέτο!

Αποφασίζουν για Νέτο!

bet365

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον Νέτο, υπάρχουν εμπόδια, αλλά το πρωί του Σαββάτου είναι πολύ πιθανό ο Πορτογάλος να ξέρει το μέλλον του. Ο Βίλας Μπόας βγάζει αποστολή για Τουρκία!

Ο Νέτο αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού και για τον Πορτογάλο αμυντικό της Ζενίτ έχουν φουλάρει οι «ερυθρόλευκοι». Οι Πειραιώτες είναι σε επαφές με τους Ρώσους, αλλά και με τον ποδοσφαιριστή, έχουν δείξει τις προθέσεις του, ωστόσο δεν υπάρχει και το deal.

Άλλωστε, είναι μια δύσκολη υπόθεση την οποία στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώσουν, μιας και ο 27χρονος αμυντικός αποτελεί την πρώτη επιλογή του Βίτορ Περέιρα. Για τους Ρώσους πάντως το θέμα είναι πιθανό να οριστικοποιηθεί... αύριο το πρωί. Ο λόγος; Ο Βίλας Μπόας θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τουρκία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και σε αυτή θα είναι οι παίκτες που υπολογίζει. Μάλιστα, γίνεται λόγος πως κάποιοι παίκτες θα κοπούν, αφού δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν!

Οι Ρώσοι επιβεβαιώνουν πως οι επαφές είναι σε κρίσιμο σημείο και ο Βίλας Μπόας ο οποίος έχει μιλήσει με τον Περέιρα για τον 27χρονο αμυντικό θα δείξει τις... προθέσεις του! Η τελευταία προπόνηση της Ζενίτ πριν την αποχώρηση για την Τουρκία θα είναι αύριο, όπου θα υπάρξουν και εξελίξεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα