Μποροβήλος: «Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Θεό»

Μποροβήλος: «Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Θεό»

bet365

Το gazzetta.gr ήρθε σε επαφή με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, Γιώργο Μποροβήλο, ο οποίος τόνισε πως μόνο με συμφωνία των δύο ομάδων μπορεί το παιχνίδι να γίνει στις 3 το μεσημέρι την Δευτέρα.

Με αφορμή την διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό, το gazzetta.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιώργο Μποροβήλο για το τι γίνεται από εδώ και πέρα. Ο πρόεδρος της Λίγκας, τόνισε πως το παιχνίδι για να γίνει στις 3 το μεσημέρι την Δευτέρα θα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες, καθώς το Κύπελλο που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη δεν μπορεί να αλλάξει.

Σε ότι αφορά την μη αλλαγή της ώρας, τόνισε πως η Nova είναι λογικό να ήθελε το πιο εμπορικό παιχνίδι εκείνη την ώρα. Επίσης, υπογράμμισε πως κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Θεό και να είναι σίγουρος πως θα είχε ομίχλη εκείνη την ώρα και δεν θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι.

Καλησπέρα πρόεδρε. Τι γίνεται από εδώ και πέρα με την διακοπή; Πότε θα γίνει το παιχνίδι στα Γιάννενα;

«Μόνο με συμφωνία και των δύο ομάδων μπορεί να γίνει το παιχνίδι στις 3 το μεσημέρι αύριο. Το ματς του Κυπέλλου δεν αλλάζει, δεν μπορεί να γίνει τροποποίηση. Σε περίπτωση που δεν τα βρουν οι δύο ομάδες πάμε για αναβολή και σε ελεύθερη Τετάρτη θα οριστεί το παιχνίδι».

Ήταν σωστοί θεωρείτε οι χειρισμοί της Λίγκας να μην αλλάξει την ώρα όπως ζήτησε ο Παναθηναϊκός;

«Κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τον Θεό και τις καιρικές συνθήκες. Ποιος μπορούσε να είναι σίγουρος ότι θα υπάρχει αυτή η ομίχλη; Είναι λογικό η Nova να θέλει το πιο εμπορικό παιχνίδι να γίνεται εκείνη την ώρα. Και ο Αστέρας Τρίπολης είχε 10 μέρες που δεν έκανε κανονική προπόνηση λόγω των καιρικών συνθηκών και αυτό το πλήρωσε με ήττα στην Κέρκυρα. Με τις καιρικές συνθήκες δεν μπορούμε να τα βάλουμε...»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα