Εκτός δύο για Πανθρακικό
Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού. Με αυτή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το αυριανό ματς με τη Βέροια (20/12 15:00), με τον Μανουέλ Ρόκα να τονίζει τα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του κόντρα στη «βασίλισσα του Βορρά».
Ο τεχνικός του συλλόγου της Κομοτηνής, στη συνέχεια, ανακοίνωσε την αποστολή δίχως να υπολογίζει στους Σερφά και Ιγκόρ, οι οποίοι εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Αράμπα, Χρήστου, Ποτουρίδης, Εμπό, Ζδράβος-Ρίζος, Παπαγεωργίου, Τσουμάνης, Χασομέρης, Μπαϊκαρά, Μεχία, Λαδάκης, Γκιγέρμο, Τζάνης, Κάσες, Ρομέου, Ντιγκινί, Οκάτσι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
