Ελτσε - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Γιώργος Κοντογεώργης
Ελτσε - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

bet365

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Ατλέτικο στην έδρα της Ελτσε, και επικράτησε 0-2 λίγες μέρες πριν το ταξίδι στο Τορίνο για το ματς με την Γιουβεντους.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε συνέχισε την παρουσία της στα ψηλά της Primera Division και παρότι έκανε συντήρηση δυνάμεων κόντρα στην Ελτσε, πήρε μία εύκολη νίκη και πλέον μπορεί να συγκεντρωθεί στο Champions League. Οι Ροχιμπλάνκος με ματς περισσότερο πέρασαν στη 2η θέση και το +1 από την Μπαρτσελόνα και παίζουν μεσοβδόμαδα με την Γιούβε στο Τορίνο, όπου μπορούν ακόμα και να χάσουν με ένα γκολ για να πάρουν το Νο1 στο γκρουπ.

Από νωρίς η Ατλέτικο έδειξε στην Ελτσε ότι δεν θα διαπραγματευτεί το ποιος είναι το αφεντικό και άνοιξε το σκορ στο 17'. Κόκε και Αρντά Τουρ'αν συνδυάστηκαν και ο κεντρικός αμυντικός, Χιμένες, με ωραίο βολέ τίναξε τα δίχτυα του Τιτόν (0-1). Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 35' όταν η σέντρα του Φαΐρ από δεξιά κατέληξε σε πλασέ-λόμπα, όμως ο Μογιά έκανε τη δύσκολη επέμβαση πριν δει τη μπάλα να πηγαίνει στο παραθυράκι του.

Στην επανάληψη οι πρωταθλητές έκαναν ακριβώς το ίδιο. Πέτυχαν γκολ στα πρώτα λεπτά και δεν άφησαν την Ελτσε καν να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το ματς. Στο 53' ο Γκάμπι έβγαλε στο ξέφωτο τον Μάντζουκιτς (!) και ο Κροάτης τελείωσε τη φάση για το τελικό 0-2 φτάνοντας τα 6 γκολ στην Primera Division.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα