Ο Χιλ... έστησε την Ατλέτικο!

Ο Χιλ... έστησε την Ατλέτικο!

Gazzetta team
Ο Χιλ... έστησε την Ατλέτικο!

bet365

Ο Πάολο Φούτρε αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Χέσους Χιλ ζήτησε από τους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης στις αρχές των 90s να κάτσουν να χάσουν!

Ο Χιλ δεν ήταν και ο πιο... σταθερός άνθρωπος στον τρόπο που λειτουργούσε, ωστόσο οι αποκαλύψεις του Φούτρε δείχνουν μια... άλλη πτυχή του! Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο πρώην παίκτες των ροχιμπλάνκος, ο πρόεδρος κατέβηκε πριν το ματς με την Ατλέτικο την περίοδο 1990-91 και τους ζήτησε να χάσουν! Το deal προέβλεπε ένα παίκτη της ομάδας από τη Βαρκελώνη να πηγαίνει στη Μαδρίτη την επόμενη χρονιά!

«Όταν ήμασταν στο ξενοδοχείο στη Βαρκελώνη, ο πρόεδρος Χεσούς Χιλ ήρθε σε εμένα και μου είπε: Δεν μπορούμε να κερδίσουμε σήμερα. Πες στους συμπαίκτες σου να μην τρέξουν», αποκάλυψε ο Φούτρε, ο οποίος δεν πήγε με τα νερά του προέδρου: «Εγώ δεν παίζω έτσι. Πες τους το εσύ». Τελικά, ο Χιλ μίλησε στους παίκτες στα αποδυτήρια και η Ατλέτικο έχασε με 3-1! Ο Φούτρε κατηγόρησε τους συμπαίκτες του που δεν αντιστάθηκαν, τονίζοντας ότι ο ίδιος έμεινε στον πάγκο και δεν ήθελε να μπει ούτε αλλαγή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα