Ξεκουράζει βασικούς ο Μίτσελ

Ξεκουράζει βασικούς ο Μίτσελ

Gazzetta team
Ξεκουράζει βασικούς ο Μίτσελ

bet365

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Εργοτέλη ολοκληρώθηκε με τον Μίτσελ να δίνει ανάσες στους Αμπιντάλ, Κασάμι και Αφελάι εν όψει Γιουβέντους.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο (18/10) έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Μίτσελ προτίμησε να ξεκουράσει τους Κασάμι και Αφελάι καθώς ακολουθεί το ματς με την Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League, ενώ ο Αμπιντάλ πήρε άδεια για να μεταβεί στην Βαρκελώνη.

Οι τραυματίες έχουν επιστρέψει σε δράση, με τον Σιόβα να ακολουθεί μέρος του προγράμματος με την ομάδα, ανεβάζοντας ρυθμό, ενώ το ίδιο έκανε και ο Μπενίτες. Ωστόσο, και οι δύο έμειναν εκτός αποστολής όπως και ο Ντοσεβί.

Την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το ματς της Κρήτης αποτελούν οι Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σαλίνο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά στην τακτική, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ δουλεύτηκε και η κυκλοφορία της μπάλας με όσο το δυνατόν λιγότερες επαφές και γρήγορες πάσες. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δουλειά πάνω στις στημένες φάσεις, αφού οι παίκτες έκαναν εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ.

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν κανονικά το Σάββατο στις 10:00 στο Ρέντη, ενώ η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για την Κυριακή στις 11:00 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα