«'Εφυγε» ο οπαδός του Εθνικού

Gazzetta team
«'Εφυγε» ο οπαδός του Εθνικού

bet365

Μαύρη σελίδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Απεβίωσε νωρίς το πρωί ο οπαδός του Εθνικού που είχε χτυπηθεί βάναυσα στον αγώνα της ομάδας του με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη.

Ο άτυχος άνδρας ήταν μέχρι χθες το βράδυ σε μηχανική υποστήριξη, με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν να αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και μόνο με θαύμα θα κρατιόταν στη ζωή.

Ο 46χρονος φίλαθλος νοσηλευόταν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας.

Είναι ίσως η πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά τη δολοφονία Μπλιόνα στη Λάρισα, που σκοτώνεται οπαδός μέσα στο γήπεδο...

Την προηγούμενη εβδομάδα προφυλακίστηκε μετά την απολογία ένας 32χρονος ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια στον αγώνα Ηρόδοτου- Εθνικού.

Για την υπόθεση κρίθηκαν προφυλακιστέοι ένας 24χρονος και ακόμα ένας 27χρονος άνδρας, ενώ ένας 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα όταν αγωνίζεται η ομάδα του Ηροδότου.

Υπενθυμίζεται ότι και στους τέσσερις είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση.


 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα