Απορούν στον Πανιώνιο με την ΕΕΑ

Απορούν στον Πανιώνιο με την ΕΕΑ

Θοδωρής Βασίλης
Απορούν στον Πανιώνιο με την ΕΕΑ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στον Πανιώνιο απορούν με την ΕΕΑ και το πόρισμα που συνέταξε από την στιγμή που η ίδια η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στο πρακτικό της ο λόγος απόρριψης ήταν η μη ύπαρξη εγγυητικής επιστολής.

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League κάλεσε τέσσερις ΠΑΕ σε απολογία μετά το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί μη χορήγησης πιστοποιητικού. Μία από αυτές τις ΠΑΕ είναι ο Πανιώνιος με τους «κυανέρυθρους» να απορούν με το πόρισμα ελέγχου της ΕΕΑ.

Και αυτό γιατί όπως τονίζουν η ίδια η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με το πρακτικό που είχε δώσει στην ΠΑΕ Πανιώνιος στις 12 Αυγούστου για τη μη χορήγηση άδειας δεν έκανε λόγο για φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα τονίζοντας ότι ο λόγος απόρριψης ήταν η απουσία εγγυητικής επιστολής.

Μάλιστα, στην Πλατεία τονίζουν ότι η παράβαση αυτή επιφέρει χρηματικό πρόστιμο που κυμαίνεται από 5000 έως 50.000 ευρώ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα