Ενοχλημένος με ΕΠΟ ο Αλαφούζος

Ενοχλημένος με ΕΠΟ ο Αλαφούζος

Νίκος Μαρούδας
Ενοχλημένος με ΕΠΟ ο Αλαφούζος

bet365

Πολλές απορίες προκάλεσε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού η στάση της ΕΠΟ στο θέμα καταρτισμού των πινάκων με τους διαιτητές, με αποκορύφωμα την παρουσία του Σπάθα σε αυτούς.

Δεν κρύβει την δυσφορία του για την στάση της ΕΠΟ στο θέμα κατάρτισμού των πινάκων με τους διαιτητές ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, παρουσιάζεται έντονα προβληματισμένος με τις αποφάσεις της ΕΠΟ πάνω σε αυτό το θέμα και ειδικά από την παρουσία του Σπάθα στους πίνακες, μιας και η άποψη του «τριφυλλιού» ήταν ξεκάθαρη πως δεν έπρεπε να ξανασφυρίξει, ενώ αυτές οι διαθέσεις είχαν διαφανεί και από την Ομοσπονδία όπως τονίζουν από τον Παναθηναϊκό.

Επίσης, όπως τόνιζαν στους «πράσινους», με αυτές τις κινήσεις γίνεται σαφές πως μόνο ελπιδοφόρο δεν είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου... «Με κάτι τέτοιες κινήσεις γίνεται σαφές ότι μόνο ελπιδοφόρο δεν αναμένεται το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου καθώς ο τρόπος με τον οποίο «προσγειώθηκε» και πάλι στους πίνακες ο συγκεκριμένος ρέφερι φανερώνει ότι κάποια πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν. Όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να τα αφήσει έτσι και θα συνεχίσει να τα καταγγέλλει», έλεγαν χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο, ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα στην παρουσίαση του Τάκη Φύσσα και των μεταγραφικών αποκτημάτων την επόμενη εβδομάδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα