Άμεσες οι εξελίξεις με φορ

Άμεσες οι εξελίξεις με φορ

Δημήτρης Τομαράς
Άμεσες οι εξελίξεις με φορ

bet365

Ο Μίτσελ άναψε... φωτιές με την δήλωση για φορ και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες με τον Μήτρογλου να παραμένει σε πρώτο πλάνο. Ικανοποίηση για το φιλικό και την βοήθεια σε UNICEF.

Ο Ολυμπιακός όπως όλα δείχνουν έχει εντοπίσει τον... εκλεκτό για την κορυφή της επίθεσης και εντός της τρέχουσας εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν ανακοινώσεις. Πολλοί συνέδεσαν μάλιστα την δήλωση του Μίτσελ με τον Μήτρογλου για τον οποίο κάνει μεγάλες προσπάθειες ο Ολυμπιακός και οι οποίες προκύπτει να έχουν μπει στην τελική τους ευθεία. Εξάλλου από πριν υπήρχαν σαφείς ελπίδες για τον παίκτη. Ο Μητρογκόλ όπως όλα δείχνουν είναι ακόμα σε πρώτο πλάνο ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Ζόνας -για τον οποίο έχει πολύ καλή άποψη και ο Βαλβέρδε- που είναι ανοιχτή. Ως προς τον Πουλίδο οι πρωταθλητές όπως έχουμε γράψει ξανά τηρούν στάση αναμονής, περιμένοντας τα ευχάριστα νέα από τις αποφάσεις από τα αρμόδια όργανα.

Πάντως ως προς τον φορ ορισμένες πηγές έκαναν λόγο και για πιθανή... ανατροπή δεδομένων με άλλο όνομα που δεν έχει διαρρεύσει. Κατά τα άλλα οι ερυθρόλευκοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στο φιλικό με την Μπιλμπάο. Ένα ματς όπου κόπηκαν 20.584 εισιτήρια που μαζί με τα συλλεκτικά μπλουζάκια που αγοράστηκαν αποτελούν ένα πολύ μεγάλο έσοδο για την ενίσχυση του σκοπού της UNICEF. Και όλα αυτά μόλις δύο ημέρες πριν τις 15 Αυγούστου και με πολύ δύσκολες συνθήκες (ζέστη και υγρασία). Ικανοποίηση όμως υπάρχει και για την εικόνα της ομάδας αλλά και το πρόσωπο που έδειξαν παίκτες όπως ο Γκαζαριάν.

Στο Λιμάνι θεωρούν πως όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα βελτιώνεται και ότι με τις τελικές προσθήκες θα πιάσει επακριβώς το επίπεδο που πρέπει. Στο αγωνιστικό σκέλος ο Αφελάι λογικά δεν θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο ματς με την Φενέρ αλλά θα είναι έτοιμος με τη Νίκη Βόλου. Ο Σιόβας με τον Μανωλά αλλά και τον Χολέμπας αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για την Τουρκία. Ο Μαζουάκου αν και πόναγε δεν προέκυπτε να έχει κάτι το σοβαρό. Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα έχει μόνο απογευματινή προπόνηση. Ο Μίτσελ έκρινε σκόπιμο να μην κάνει πρωινή προπόνηση στο Ρέντη για τους παίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα