Πάντα ψηλά στη λίστα ο Αλφάρο!

Πάντα ψηλά στη λίστα ο Αλφάρο!

Νίκος Αθανασίου
Πάντα ψηλά στη λίστα ο Αλφάρο!

bet365

Παρά τον αποκλεισμό από τη Σταντάρ, ο Αλφάρο παραμένει ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού! Δυσκολεύει του Αμπέντ.

Πέραν της περίπτωσης του Αμπέντ, που δυσκολεύει αρκετά, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός παίκτη που θα παίζει ως επιτελικός, αλλά θα ανταποκρίνεται και στα άκρα. Ψηλά στη λίστα παραμένει ο Αλφάρο, ένας παίκτης που δεδομένα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο ίδιος, μιλώντας στο gazzetta.gr, είχε αποκαλύψει ότι η περίπτωσή του θα προχωρούσε αν ο Παναθηναϊκός περνούσε τη Σταντάρ.

Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν έχει εγκαταλειφθεί και παραμένει ένα όνομα που απασχολεί τους «πράσινους». Άλλωστε, η Μαγιόρκα συνεχίσει να μην «σηκώνει» το συμβόλαιό του και ψάχνει τρόπο να το γλιτώσει. Πάντως, υπάρχει μια ακόμα περίπτωση που εξετάζει ο Παναθηναϊκός και βρίσκεται πάνω από τον Ισπανό άσο...

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την περίπτωση του Αμπέντ, η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι δύσκολα η Νιούκαστλ θα πειστεί να τον παραχωρήσει. το θ΄μα δεν είναι οικονομικό, αλλά ξεκάθαρα αγωνιστικό και αφορά την εκτίμηση που του έχει ο Άλαν Πάρντιου. Πάντως, το ρεπορτάζ που ήθελε τους «πράσινους» να έχουν καταθέσει πρόταση 300.000 λιρών δεν ισχύει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα