«Σαφάρι» για φορ

«Σαφάρι» για φορ

Δημήτρης Τομαράς
«Σαφάρι» για φορ

bet365

O Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Αφελάι συνεχίζει την αναζήτηση και τις διαπραγματεύσεις για επιθετικό. Ποια τα ονόματα που «παίζουν» ακόμα. Παραμένει ανοιχτό του Πουλίδο.

Από την στιγμή που έγινε ακόμα ένα... μπαμ (μετά την απόκτηση του Αμπιντάλ) με τον Αφελάι ο Ολυμπιακός ρίχνει όλο το βάρος για να προχωρήσει τις υποθέσεις των δύο επιθετικών. Το χρονοδιάγραμμα είναι πια απαιτητικό και οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν το μέτωπο των δύο φορ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για αρχή σχετικά με τον Πουλίδο δεν προκύπτει να έχει αλλάξει κάτι δραστικά.

Αυτό που υπάρχει ως ενδεχόμενο (κάτι που έχουμε γράψει και παλαιότερα) είναι όσο δεν τελειώνει θετικά η περίπτωση του Άλαν Πουλίδο ο πειραϊκός σύλλογος να στραφεί σε άλλη λύση. Οι ερυθρόλευκοι που έχουν βοηθήσει με κάθε τρόπο την πλευρά του παίκτη είχαν στο πλάνο τους την... αναμονή για μία τέτοια υπόθεση όμως όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Μάλιστα εφόσον δεν βρεθεί η χρυσή τομή προς τα τέλη του μήνα τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Έτσι στο Λιμάνι δουλεύουν διάφορες υποθέσεις έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως ο Πουλίδο δεν θα μπορέσει να ενισχύσει άμεσα στην ομάδα. Άρα μπορεί να έχουμε να κάνουμε με δύο φορ. Οι Πειραιώτες έχουν στην λίστα τους λύσεις από την Ιβηρική, εκεί όπου έχει πέσει αρκετό βάρος. Ο Ζόνας συνεχίζει να αρέσει στον Μίτσελ, όπως καλή άποψη υπάρχει και για τον Ισπανό φορ, Τζόναθαν Σοριάνο της Σάλτσμπουργκ ενώ έχει διαρρεύσει και το όνομα του αδερφού του Σέποβιτς, Στέφαν, που παίζει στην Χιχόν.

Έναν φορ για τον οποίο φέρεται να έχει ψαχτεί ήδη ο Ολυμπιακός. Οι Βόσεν, Σανόγκο και Νιάγκ παραμένουν στις ερυθρόλευκες επιλογές με τις όποιες δυσκολίες έχει και η κάθε υπόθεση εξ αυτών. Από την άλλη ο Ολυμπιακός δουλεύει και περιπτώσεις που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, σε μία προσπάθειά του να κάνει την διαφορά και στο θέμα του φορ. Για τον Μήτρογλου τα δεδομένα που έχουμε γράψει και χθες και το προηγούμενο διάστημα δεν έχουν αλλάξει.

Επίσης δεν έχει... ξεγραφτεί ο Αλμέϊδα που όμως θα απασχολήσει πιο έντονα υπό προϋποθέσεις. Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι σαφέστατα καθοριστική για το θέμα των επιθετικών με το... σαφάρι να συνεχίζεται. Ρόλο-κλειδί στο κομμάτι αυτό παίζει και ο Μίτσελ με τις επαφές και το δίκτυο που έχει στην Ισπανία. Οι ερυθρόλευκες αναζητήσεις και διαπραγματεύσεις θα ενταθούν εντός των επόμενων ημερών ενώ ίσως αποδειχθεί κρίσιμη ημέρα η Τετάρτη.

Την Τετάρτη οπότε και αναμένονται μάνατζερ από το εξωτερικό στο Καραϊσκάκη που θα φέρουν συγκεκριμένες και νέες προσφορές για επιθετικούς. Επίσης έχει διαρρεύσει πως θα αφιχθούν στην Ελλάδα και άνθρωποι της Νάπολι για την... κατασκοπεία της Μπιλμπάο καθώς και για τον Κώστα Μανωλά. Εν αναμονή λοιπόν. Και αυτό διότι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό στο μεταγραφικό μέτωπο θα είναι ραγδαίες και τις προσεχείς ημέρες.

* Οι επόμενες 2 ημέρες ενδέχεται να αποδειχθούν σημαντικές για το μέλλον του Χοσέ Χολέμπας καθώς αναμένονται κρούσεις για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα