Αποκλειστικό: Έτοιμη να σκάσει η βόμβα του Αφελάι!

Αποκλειστικό: Έτοιμη να σκάσει η βόμβα του Αφελάι!

Μιχάλης Τσόχος
Αποκλειστικό: Έτοιμη να σκάσει η βόμβα του Αφελάι!

bet365

Απόλυτη επιβεβαίωση του gazzetta.gr για τον Ιμπραΐμ Αφελάι! Συμφωνία σε όλα με Μπαρτσελόνα, αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο!

Όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, ο Ιμπραΐμ Αφελάι είναι ο μεγάλος στόχος για τον Ολυμπιακό και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 28χρονου Ολλανδού εξτρέμ, που «ψήθηκε» από τον ατζέντη του και την προοπτική του Ολυμπιακού!

Ο Αφελάι έχει πει ήδη το «ναι» για τη μεταγραφή του στον Πειραιά και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες στο συμβόλαιό του για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα! Γεγονός, που όπως όλα δείχνουν, είναι πιθανόν να συμβεί τις επόμενες ώρες.

Το gazzetta.gr μετέδωσε πρώτο την είδηση για τον Αφελάι και έφερε στο φως τις επαφές του Ολυμπιακού! Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ για τις συνομιλίες Μίτσελ – Λουίς Ενρίκε, τις διαβεβαιώσεις των Καταλανών για την υγεία του και το ρόλο του Ραϊόλα!

Διαβάστε ΕΔΩ το προφίλ του Αφελάι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα