Την καλύτερη πρόταση ο Ολυμπιακός για Κρκιτς, αλλά...

Την καλύτερη πρόταση ο Ολυμπιακός για Κρκιτς, αλλά...

Την καλύτερη πρόταση ο Ολυμπιακός για Κρκιτς, αλλά...

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση στον Μπόγιαν, αλλά ο ίδιος δεν βγάζει από το μυαλό του την Πριμέρα. Σιγουριά από τους Ισπανούς!

Θέμα ωρών η απάντηση του Μπόγιαν Κρκιτς, ο οποίος βρίσκεται σε τεράστιο δίλημμα. Ολυμπιακός ή Λα Κορούνια; Χρήματα και Champions League ή Πριμέρα και ελπίδα επιστροφής στη Μπαρτσελόνα; Μπορεί οι Ισπανοί να στέλνουν τον 23χρονο στον Πειραιά, ωστόσο ο παίκτης δεν απάντησε ούτε χθες, αφού ζήτησε λίγες ώρες ακόμα διορία για να αποφασίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το περιβάλλον του παίκτη, ο Μπόγιαν έχει δεχθεί σούπερ πρόταση από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι του έδειξαν με τον τρόπο αυτό πόσο τον θέλουν στην ομάδα τους.

Ο Μίτσελ έχει επικοινωνήσει με τον παίκτη, οι συστάσεις που έχει πάρει είναι εξαιρετικές, ενώ υπάρχει και το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ. Με αυτά που του προσφέρει ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει πει ήδη το «Ναι», αλλά υπάρχει και η Λα Κορούνια του Φερνάντεθ. Ο Κρκιτς ξέρει ότι θα πάρει ηγετικό ρόλο στην ομάδα και η παρουσία του στην Πριμέρα είναι η ελπίδα επιστροφής του στη Μπαρτσελόνα. Το εμπόδιο των Καταλανών έχει ξεπεραστεί που ζητούν πλέον μόνο... οψιόν αγοράς για τον φορ που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε. Το βράδυ του Σαββάτου, ραδιοφωνικός σταθμός της Ισπανίας ανέφερε ότι ο παίκτης συμφώνησε, αλλά η πλευρά του διαψεύδει.


Επένδυση με Δερμιτζάκη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 16χρονου Ανδρέα Δερμιτζάκη, μεταγραφή -επένδυση για το μέλλον «Η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ανδρέα Δερμιτζάκη στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στο μοναδικό αθλητή της ομάδας μας που έχει φορέσει το εθνόσημο κατά την παρουσία του στον Πύρασο, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο ξεκίνημα της νέας του πορείας και καλή σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα