Διαψεύδει για Ρόις και Μπαρτσελόνα η Ντόρτμουντ
Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο μεγάλος σταρ της Μπορούσια και μεγάλος άτυχος του Μουντιάλ τα βρήκε με τη Μπάρτσα, αφού και ο ίδιος θέλει όσο τίποτα να φορέσει την φανέλα των Καταλανών. Ωστόσο, η αντίδραση της Ντόρτμουντ δεν άργησε.
Ο Σάσα Φλίγκε, διευθυντής επικοινωνίας των Βεστφαλών, με μια λιττή αλλά ξεκάθαρη δήλωση τόνισε ότι: «Σίγουρα δεν θα πάρει μεταγραφή ο Ρόις». Η Μπάρτσα φέρεται να δίνει 35 εκατομμύρια στη Ντόρτμουντ και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση του 25χρονου Γερμανού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
