Παίρνει Σοϊλέδη η ΑΕΚ!

Παίρνει Σοϊλέδη η ΑΕΚ!

Παίρνει Σοϊλέδη η ΑΕΚ!

bet365

Ως δεδομένη παρουσιάζεται η μετακίνηση του Αρη Σοϊλέδη στην ΑΕΚ από τα... αποδυτήρια της Νίκης Βόλου, μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχολούσε την Ένωση.

Μπορεί στο ξεκίνημα της ημέρας που διανύουμε τα ονόματα των Δημήτρη Παπαδόπουλου και Δημήτρη Κουρμπέλη να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον γύρω από την ΑΕΚ και τον αγωνιστικό - μεταγραφικό της σχεδιασμό, ωστόσο, στην πορεία φαίνεται πως περισσότερο θα ασχοληθούμε με την περίπτωση του Άρη Σοϊλέδη ο οποίος σύμφωνα με όσα έμαθε το gazzetta.gr ''μέσα'' από τα αποδυτήρια της Νίκης Βόλου έχει κλείσει ήδη να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση!

Πρόκειται για έναν παίκτη που στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο παρακολουθούσαν αρκετό καιρό, τον τσέκαραν και αγωνιζόμενο (οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι προέρχεται από σούπερ σεζόν με την Νίκη, προσωπικά δεν τον έχω δει σε περισσότερα από δυο ματς οπότε δεν έχω άποψη) και έχουν διαμορφώση πολύ καλή άποψη για την πορεία του και την παρουσία του στην ομάδα του Βόλου που κέρδισε την άνοδό της στην Σούπερ Λίγκα σχετικά εύκολα και με σούπερ αποτελέσματα, τόσο στη διάρκεια της κανονικής σεζόν, όσο και στα πλέι οφ.

Από τα αποδυτήρια, λοιπόν, της Νίκης και από πρόσωπα που γνωρίζουν (και είχαν σε καθημερινή βάση επαφή μαζί του) πολύ καλά τον 23χρονο μεσοεπιθετικό (έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές και στη θέση του αριστερού μπακ) υποστηρίζουν πως πρόκειται για ολοκληρωμένη (ήδη) μεταγραφική υπόθεση για την ΑΕΚ. Εμείς οφείλουμε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες που έχουμε και να επισημάνουμε πως από την 'Ενωση δεν υπήρχε επίσημη θέση προτού προκύψει το ρεπορτάζ του gazzetta.gr...

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα