Σοβαρό τροχαίο και τραυματισμός Νταμπίζα

Σοβαρό τροχαίο και τραυματισμός Νταμπίζα

Gazzetta team
Σοβαρό τροχαίο και τραυματισμός Νταμπίζα

bet365

Σε τροχαίο ενεπλάκη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (23/5) ο Νίκος Νταμπίζας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν θύματα. Δεν διατρέχει κίνδυνο ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Το δυστύχημα έγινε στο ύψος της διασταύρωσης των οδών Βουλιαγμένης και Ζεφύρου στη Βούλα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο του Νίκου Νταμπίζα που οδηγούσε ένα Smart, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στις 4 τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η συνεπιβάτιδα της και ο οδηγός να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα δύο οχήματα είχαν κατεύθυνση προς τη Βάρη με τη μηχανή μπροστά και πίσω το αυτοκίνητο του Νίκου Νταμπίζα. Δυστυχώς τα δύο άτομα στη μοτοσυκλέτα δεν φορούσαν κράνος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει χτυπήσει στο κεφάλι και στην κοιλιά και έχει διακομιστεί στο Ασκληπιείο της Βούλας, χωρίς να συντρέχει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του. Πάντως θα παραμείνει κλινήρης στο νοσοκομείο, ενώ υποβλήθηκε και σε εξετάσεις αίματος...

Οι αιτίες του δυστύχηματος παραμένουν αδιευκρίνιστες ενώ δεν υπάρχουν και αυτόπτες μάρτυρες...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα