Προσφυγή από Μπούρμπο

Προσφυγή από Μπούρμπο

Προσφυγή από Μπούρμπο

bet365

Θέλοντας να διασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται, ο Χρήστος Μπούρμπος κατέθεσε προσφυγή με τους Κρητικούς να θέλουν να τελειώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το θέμα αυτό.

Φέτος ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ήταν ο Χρήστος Μπούρμπος, με τον δεξιό οπισθοφύλακα του ΟΦΗ να καταφέρνει να παίρνει και τον τίτλο του καλύτερου στην συγκεκριμένη θέση. Οι Κρητικοί θέλουν να κρατήσουν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή και για να το κάνουν θα πρέπει να βρουν λύση στο θέμα της προσφυγής που κατέθεσε σήμερα ο Μπούρμπος. Μια προσφυγή που έχει να κάνει περισσότερο με διασφάλιση των χρημάτων που του οφείλονται, με την διοίκηση του ΟΦΗ να συνεχίζει τις επαφές τόσο με τον ίδιο, όσο και με τον νομικό του εκπρόσωπο προκειμένου να τελειώσει όσο γίνεται πιο νωρίς το συγκεκριμένο θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα