Χώρισαν οι δρόμοι Ολυμπιακού με Βίκτορ και Λουένγκο

Χώρισαν οι δρόμοι Ολυμπιακού με Βίκτορ και Λουένγκο

Gazzetta team
Χώρισαν οι δρόμοι Ολυμπιακού με Βίκτορ και Λουένγκο

bet365

Το τέλος της συνεργασίας του με τους Βίκτορ Σάντσες και Κάρλος Λουένγκο, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους Βίκτορ Σάντσες και Κάρλος Λουένγκο και τους ευχαριστεί για την δουλειά τους και τον επαγγελματισμό τους, που συνέβαλε στην πετυχημένη αγωνιστική περίοδο που τελείωσε, αλλά και την συνολική τους προσφορά στον σύλλογο.

Κοινή δήλωση Βίκτορ Σάντσεζ και Κάρλος Λουένγκο:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ολυμπιακό που απο την πρώτη στιγμή μας αγκάλιασε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που δούλεψαν μαζί μας και που έζησαν μαζί μας όλο αυτό το διάστημα.

Για εμάς ήταν τιμή και ευχαρίστηση να δουλεύουμε για τον Ολυμπιακό και μπορεί οι επαγγελματικοί μας δρόμοι να χωρίζουν αλλά πάντα θα αισθανόμαστε μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού και θα ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα