Αντικείμενα στα ΜΑΤ, χειροκρότημα και τραυματισμός! (vid)

Gazzetta team
Αντικείμενα στα ΜΑΤ, χειροκρότημα και τραυματισμός! (vid)

bet365

Eπεισόδια των οπαδών του Παναθηναϊκού με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. Βροχή αντικειμένων και... χειροκρότημα από τους φίλους του ΠΑΟΚ! Ένας τραυματίας από κρότου-λάμψης.

Η κατάσταση ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τα ΜΑΤ ξέφυγε, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν συγκεντρωθεί στη γωνία και να δέχονται πάρα πολλά αντικείμενα! Υπήρξαν συνεχείς ρίψεις καθισμάτων, φωτοβολίδων και κροτίδων! Η ένταση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, με τους αστυνομικούς να κλείνουν τους οπαδούς στη γωνία! Kάποιοι μπήκαν στο ταρτάν, με τα ΜΑΤ να προσπαθούν να τους προσεγγίσουν.

Αμέσως μόλις άρχισε η κόντρα των «πράσινων» με τα ΜΑΤ, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν! Ωστόσο, λίγες στιγμές αργότερα μπήκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο και οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν να αποδοκιμάζουν, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να χειροκροτούν! Μάλιστα, πάνω στην αναταραχή λίγο έλειψε να... βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα και οι ποδοσφαιριστές!

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ένας οπαδός του Παναθηναϊκού σοβαρά τραυματίας από ρίψη κροτίδας κρότου λάμψης της αστυνομίας. Κάηκε ένα κομμάτι της μπλούζας και του μπουφάν του στο ύψος της κοιλιάς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι αρχές έκαναν και χρήση δακρυγόνων έξω από το γήπεδο, στις θύρες των «πράσινων», καθώς υπήρξε ένταση κατά την είσοδό τους.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα