Τότεναμ - Φούλαμ 3-1

Τότεναμ - Φούλαμ 3-1

bet365

H Tότεναμ συνεχίζει δυνατά στη μάχη της... πεντάδας, επικράτησε 3-1 της Φούλαμ και παραμένει πιο πάνω από τη Γιουνάιτεντ. Κοντά στον υποβιβασμό οι φιλοξενούμενοι.

Νίκη που την κρατά στην 6η θέση, πάνω από τη Γιουνάιτεντ πέτυχε η Τότεναμ, η οποία επικράτησε 3-1 της Φούλαμ. Οσο για τους «Κότατζερς» παρέμειναν κάτω από την επικίνυδνη ζώνη και πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Το 3-1 πάντως δεν αντικατοπτρίζει τη γενική εικόνα του ματς, αφού η Φούλαμ έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο πλήρωσε τα τεράστια αμυντικά κενά της. Πολύ γρήγορος ρυθμός στο πρώτο ημίωρο, με την Τότεναμ να έχει δυο μεγάλες ευκαιρίες με την κεφαλιά του Καμπούλ και το δοκάρι του Λένον, ενώ οι φιλοξενούμενοι μια με τον Ροντανέγκα. Το γκολ ωστόσο ήρθε για τους γηπεδούχους στο 35' και με προβολή του Παουλίνιο έπειτα από φάουλ του Ερικσεν. Η απάντηση της Φούλαμ ήταν άμεση και στο 37' ο Σίντγουελ με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-1.

Πολύ δυνατή στο ξενίνημα του β' μέρους η Τότεναμ, πίεσε και στοι 48' η σέντρα του Λένον βρήκε τον Κέιν που με υπέροχη κεφαλιά πέτυχε το 2-1. Η Φούλαμ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε ευκαιρία με τον Ροντανέγκα, ωστόσο η άμυνα... έμπαζε και το πλήρωσε στο 62'. Νέα εκτέλεση φάουλ του Ερικσεν και ο Καμπούλ διαμόρφωσε το 3-1. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία στο 76' να μείνουν όρθιοι, αλλά ο Σίντγουελ από την άσπρη βούλα νικήθηκε από τον Γιορίς. Οσον αφορά τις ελληνικές παρουσίες, μόνο ο Καραγκούνης αγωνίστηκε, ο οποίος στο 56' μπήκε στη θέση του Πάρκερ. Ο διεθνής μέσος, προσπάθησε είχε καλές ενέργειες, ωστόσο ανασταλτικά η ομάδα του δεν... βλεπόταν!

Τότεναμ: Γιορίς, Νόουτον, Ρόους, Παουλίνιο, Καμπούλ, Φράιερς, Λένον, Τσαντλί (67’ Ντεμπελέ), Κέιν (79’ Σολδάδο), Αντεμπαγιόρ, Έρικσεν (85’ Τάουνσεντ)

Φούλαμ: Στόκντεϊλ, Χάιτινχα (65’ Σβέροτιτς), Ρίισε, Πάρκερ (56’ Καραγκούνης), Χάνγκελαντ, Αμορεμπιέτα, Κατσάνικλιτς, Σίντγουελ, Ρονταγέγκα, Κβιστ, Ντεγιάχα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα