Ενοχλήσεις για Ζέκα, Καρέλη και «Τριάντα»

Ενοχλήσεις για Ζέκα, Καρέλη και «Τριάντα»

Ενοχλήσεις για Ζέκα, Καρέλη και «Τριάντα»

bet365

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αφού ο Ζέκα έχει αιμάτωμα στο μηρό, οι Καρέλης, Τριανταφυλλόπουλος ενοχλήσεις σε κοιλιακούς και γόνατο αντίστοιχα.

Στη σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ντίνας, Μπαϊράμι, Ζέκα και Καρέλης. Οι δύο τελευταίοι έχουν ένα αιμάτωμα στο μηρό και κάποιες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς αντίστοιχα.

Αργότερα γυμνάστηκαν λόγω στρατού Μαρινάκης και Τριανταφυλλόπουλος με τον δεύτερο να υποβάλλεται το απόγευμα σε μαγνητική για κάποιες μικρές ενοχλήσεις στο γόνατο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής και δίτερμα με περιορισμούς.

Αύριο στις 4 το απόγευμα στο Κορωπί θα δοθεί φιλικό (κεκλεισμένων των θυρών) με τον Αχαρναϊκό για το οποίο ο προπονητής επέλεξε τους Ταμπάκη, Αναγνωστόπουλο, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Λαγό, Δώνη, Αναστασόπουλο, Μουζακίτη, Γιαννιτσάνη, Πέτριτς, Τούντορ και Αποστολόπουλος (επέστρεψε με άδεια από την Παναχαϊκή, καθώς δεν έχει υποχρεώσεις). Οι υπόλοιποι θα γυμναστούν κανονικά το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα