«Δεν ήταν γκολ του Πλατανιά»! (vid)

Gazzetta team
«Δεν ήταν γκολ του Πλατανιά»! (vid)

bet365

Λανθασμένη η κατακύρωση του επίμαχου γκολ για τον Πλατανιά σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας Ναούμ Μιντιούρη, προσθέτοντας ότι κακώς δεν δόθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος ρέφερι και τηλεκριτικός διαιτησίας σημειώνει ότι η μπάλα τη στιγμή που τη διώχνει ο Διούδης βρίσκεται στο ύψος της γραμμής κι ως εκ τούτου έχει δίκιο να διαμαρτύρεται ο Άρης. Επιπλέον κάνει λόγο και για λάθος διαχείριση από τον Μάνταλο στη φάση της... αναμπουμπούλας που ακολούθησε, αφού ο Καβαλιώτης ρέφερι φαίνεται στην κάμερα να σπρώχνει τον Μπουγαΐδη, μετά το «πέσιμο» στον βοηθό.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη, γίνεται λόγος για πέναλτι που κακώς δεν δόθηκε στον Καρέλη, ενώ το ίδιο συνέβη και σε χέρι του Φουστέρ στο ΟΦΗ-Ολυμπιακός. Σχετικά με τον αγώνα της Ριζούπολης, ήταν λανθασμένη η απόφαση του Αμπάρκιολη για το πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου κι επιπλέον επισημαίνεται η κόκκινη κάρτα που έπρεπε να δει παίκτης των Νεοσμυρνιωτών για κλοτσιά σε ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα.

Δείτε αναλυτικά τις επίμαχες φάσεις της 26ης αγωνιστικής:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα