20 μέρες στον Κολτσίδα!

Φώτης Καρακούσης
20 μέρες στον Κολτσίδα!

bet365

Με ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες τιμωρήθηκε ο Γενικός Αρχηγός του Άρη Γιώργος Κολτσίδας. Πρόστιμα στις ομάδες, με τους «κίτρινους» να δίνουν τα περισσότερα (8.000 ευρώ).

Μετά τις κλήσεις της Τρίτης, κάθε Πέμπτη οι ομάδες και τα πρόσωπα που καλούνται από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας απολογούνται και βγαίνουν οι ποινές. Όσον αφορά την 24η αγωνιστική, ο Γενικός Αρχηγός του Άρη Γιώργος Κολτσίδας πλήρωσε την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Πανιώνιο με 20 ημέρες αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους, ενώ οι «κίτρινοι» θα πρέπει να δώσουν και 8.000 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 24ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης, Γ.Κολτσίδα (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Γ.Κολτσίδα: επιβάλλει στην ΠΑΕ Αρης συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. ΚΟΛΤΣΙΔΑ την α) χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και β) την ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες.

Β) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 23η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων εκατό ευρώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα