Χάνει Μουντιάλ ο Φαλκάο!

Χάνει Μουντιάλ ο Φαλκάο!

Χάνει Μουντιάλ ο Φαλκάο!

bet365

Οι εξετάσεις έδειξαν ζημιά, ο Φαλκάο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση. Ο Κολομβιανός θα μείνει εκτός δράσης έξι μήνες και χάνει το Μουντιάλ.

Το ιατρικό τιμ της Μονακό τόνιζε από την πρώτη στιγμή πως ο τραυματισμός του Φαλκάο είναι σοβαρός και λίγες ώρες αργότερα οι Ισπανοί το επιβεβαιώνουν, Σύμφωνα με το Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Φαλκάο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό πόδι και και θα μείνει εκτός δράσης περίπου έξι μήνες. Μάλιστα, όπως τονίζεται ο Κολομβιανός είναι απίθανο να προλάβει το Μουντιάλ! Παράλληλα, την είδηση επιβεβαίωσε ο Πορτογάλος Χειρουργός, Χοσέ Κάρλος Νορόνια που εξέτασε τον παίκτη. Παράλληλα, η Μονακό σε επίσημη ανακοίνωση επιβεβαίωσε τον σοβαρό τραυματισμό τονίζοντας πως ο Κολομβιανός θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση (πιθανότατα το Σάββατο) και το χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα