Γουέστ Χαμ - Μαν. Σίτι 0-3

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Μαν. Σίτι 0-3

bet365

Η Σίτι έκανε πλάκα και στον επαναληπτικό του 6-0, επικράτησε 3-0 στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ και προκρίηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ!

Η εξάρα στο πρώτο ματς δεν εμπόδισε τη Σίτι να κάνει ακόμα ένα πάρτι, αυτή τη φορά στο Λονδίνο! Στον δεύτερο ημιτελικό διέλυσε τη Γουέστ Χαμ με 3-0 και με συνολικό σκορ 9-0 βρέθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ, κάτι που είχε να πετύχει 38 χρόνια. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης θα γνωρίζει και τον αντίπαλο, Γιουνάιτεντ ή Σάντερλαντ. Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Κάρολ, αλλά και το ντεμπούτο με ασίστ του νεαρού Μάρκος Λόπες.

Μόλις στο 3' η Σίτι άνοιξε το σκορ, αφού στην ασίστ του Λόπες, ο Νεγρέδο με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Η Γουέστ Χαμ απείλησε και στο 8' ο Νόλαν βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Μάντσεστερ είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 24' ο Αγουέρο σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό ματς κάνοντας το 2-0, με τον Λόπες να κάνει την αρχή και να πασάρει στον Αργεντίνο. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Νεγρέδο στο 59', αφού με το πείσμα του πέρασε του Τζόνσον, Τέιλορ και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα