Γκάμαρης στο ΟΑΚΑ, Τερετίδης στην Καστοριά
Ο αγώνας της ΑΕΚ με την Κηφισιά θα γίνει το Σάββατο στις 17:30, όπως κι αυτός του Αμπελωνιακού με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που θα ξεκινήσει στις 15:00, ενώ οι αγώνες Δόξα Βύρωνα - Μύκονος και Πανναξιακός - Αστέρας Βάρης παρότι θα γίνουν Κυριακή θα αρχίσουν στις 13:30 και 14:00 αντίστοιχα, με τους υπόλοιπους αγώνες να ξεκινούν κανονικά στις 15:00 την ίδια μερα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1ος όμιλος
15:00 (Αγροτικού Αστέρα) Αγροτικός Αστέρας - Αρης Ακροποτάμου (Ρούσης, Τσιγγινές, Τασιόπουλος (Θεσσαλίας))
15:00 (Δημοτικό Κοκκινοχώματος) Βυζάντιο Κοκκινοχώματος - Έβρος Σουφλίου (Κουμπαράκης, Χαρίτσης, Χούσκογλου (Θράκης))
15:00 (Δημοτικό Λακκώματος) Διγενής Λακκώματος - Πανσερραϊκός (Βλιώρας, Γεωργίου, Γκαρέλης (Λάρισας))
15:00 (Δημοτικό Σιδηροκάστρου) Εθνικός Σιδηροκάστρου - Ηρακλής Αμπελοκήπων (Κατής, Δημόπουλος (Φλώρινας), Μπιντής (Καστοριάς))
15:00 (Εθνικό Κιλκίς) Κιλκισιακός - Εθνικός Αγιονερίου (Κετεσίδης, Ζιγκερίδης, Γκαϊνταντζής (Σερρών))
15:00 (Μακεδονικού) Μακεδονικός - Δόξα Πετρούσας (Μελιτζανίδης, Παπαδάκης, Μαλούτας (Ημαθίας))
15:00 (Δημοτικό Χρυσούπολης) Νέστος Χρυσούπολης - Ορφέας Ελευθερούπολης (Παπαργυρίου, Γιαμουζής, Θεοδώρου (Πιερίας))
15:00 (ΕΠΣ Θράκης) ΠΑΟ Κοσμίου - Μουδανιά (Γκουγκούδης, Καμπούρης, Αναστασιάδης (Σερρών))
2ος όμιλος
15:00 (Δημοτικό Κρανούλας) Δόξα Κρανούλας - Θεσπρωτός (Αθανασίου, Γαρδικιώτης, Μπουντούρης (Άρτας))
15:00 (Δημοτικό Πενταλόφου) Δόξα Πενταλόφου - Κοζάνη (Μαστροδήμος, Νίκζας, Μάνος (Λάρισας))
15:00 (ΟΑΚΑ Καστοριάς) Καστοριά - ΑΕΛ (Τερετίδης, Λάζαρης, Μηναδάκης (Καβάλας))
15:00 (Δημοτικό Θεσπρωτικού) Κεραυνός Θεσπρωτικού - Κάστορας (Γκιάφης, Κακατσίδης, Αντωνόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας))
15:00 (Δημοτικό Κορδελιού) Οδυσσέας Κορδελιού - Οικονόμος Τσαριτσάνης (Τσαλουχίδης, Ναλμπάντης, Νικηφορίδης (Κιλκίς))
15:00 (Ολύμπου) Όλυμπος Κέρκυρας - Καμπανιακός (Διώτης, Μπρέσιακας, Σπυριδόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας))
15:00 (ΔΑΚ Γρεβενών) Πυρσός Γρεβενών - Πρέβεζα (Τρέβλας, Γιάντσης, Κελεσίδης (Ημαθίας))
3ος όμιλος
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
15:00 (Δημοτικό Αμπελώνα) Αμπελωνιακός - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Μηλιάδης, Μιχαηλίδης, Συμεωνίδης (Μακεδονίας))
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου
15:00 (Δημοτικό Αγιάς) Δωτιέας Αγιάς - Λευκάδια (Γκορτσίλας, Αϊνάλης, Λιάρης (Μακεδονίας))
15:00 (ΔΑΚ Λαμίας) Λαμία - Καρδίτσα (Φωτόπουλος, Ταμάλης, Χαλιάσος (Αθηνών))
15:00 (Δημοτικό Τερψιθέας) Μαχητής Τερψιθέας - Αχιλλέας Δομοκού (Μαλλιώρας, Βαφειάδης, Δίπλαρης (Καρδίτσας))
15:00 (Δημοτικό Νάουσας) Νάουσα - Πυργετός (Σιδηρόπουλος, Δεμερτζής Χρ., Δεμερτζής Ν. (Πέλλας))
15:00 (Δημοτικό Τρικάλων) Τρίκαλα - Ένωση Αποστόλου Παύλου (Τόμπρος, Βλάσσης, Σκορδίλης (Κέρκυρας))
15:00 (Δημοτικό Χαλκίδας) Χαλκίδα - Κύμη (Τσουκαλάς, Τζάκος, Σκούρας (Αθηνών))
Ρεπό:Ρήγας Φεραίος
4ος όμιλος
15:00 (Δημοτικό Αιτωλικού) Αρης Αιτωλικού – Καραϊσκάκης (Ρούσσος-Μπεκερτζής, Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Θανασιάς (Ηπείρου))
15:00 (Δημοτικό Αμαλιάδας) Αστέρας Αμαλιάδας/ Πανόπουλο – Μεσσηνιακός (Τζουανόπουλος, Σπανός, Μεσσήνης (Αχαΐας))
15:00 (Αγυίας) Ατρόμητος Αχαΐας – Παναρκαδικός (Μάλαμας, Γουργιώτης, Τσαλίκογλου (Ανατ. Αττικής))
15:00 (Δημοτικό Σαγέϊκων) Εθνικός Σαγέικων – Μεσολόγγι (Κακριδής, Μπέτσογλου, Πυργάκης (Κορινθίας))
15:00 (Δημοτικό Παραλίας) Καλαμάτα – Αχαϊκή (Γιαννόπουλος, Δημογέροντας, Τριανταφύλλου (Αρκαδίας))
15:00 (Κορίνθου) Κόρινθος – Πανναυπλιακός (Κουντουριώτης, Οικονόμου, Ντζουροπάνος (Δυτ. Αττικής))
15:00 (ΔΑΚ Άργους) Παναργειακός – Ένωση Ερμιονίδας (Κορδολαίμης, Σπυρόπουλος, Μήταρης (Ανατ. Αττικής))
15:00 («Γρηγόρης Καλάκος») ΠΑΟ Βάρδας – Δόξα Μανωλάδας (Ρατσιάτος, Νενεκούμης, Καραγεώργος (Αργολίδας))
5ος όμιλος
13:30 (Δημοτικό Βύρωνα) Δόξα Βύρωνα – Μύκονος (Αστέρης, Καλάρας, Μπούμπας (Κορινθίας))
15:00 (Δημοτικό Αρχάνων) Γιούχτας – Ατσαλένιος (Κοκκινάκης, Παπαδοπετράκης (Λασιθίου), Βυζιργιαννάκης (Ρεθύμνου))
15:00 («Μιχάλης Κρητικόπουλος») Εθνικός Αστέρας – Πανελευσινιακός (Μάγειρας, Τακόπουλος, Περιβολάρης (Εύβοιας))
15:00 (Δημοτικό Νεάπολης) Ιωνικός – Πεύκη (Βουράνης (Λέσβου), Φλώτσιος Ι., Φλώτσιος Θ. (Βοιωτίας))
15:00 (Δημοτικό Μάλεμε) Κισσαμικός – Ατρόμητος Πειραιά (Μπινιχάκης, Φινοκαλιώτης, Πάγκαλος (Λασιθίου))
15:00 (Νέας Ιωνίας) Νέα Ιωνία – Ρούβας (Μακρυπόδης, Οικονόμου, Κότσα (Αχαΐας))
15:00 (Δημοτικό Νίκαιας) Προοδευτική – Τράχωνες (Ψυχούλας, Φίλος, Πριόνας (Εύβοιας))
Ρεπό:Ολυμπιακός Λαυρίου
6ος όμιλος
Σάββατο 22 Δεκεμβρίου
17:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ – Κηφισιά (Γκάμαρης, Μπατζιόπουλος, Τσιλιπάνος (Αθηνών))
Κυριακή 23 Δεκεμβρίου
14:00 (Δημοτικό Νάξου) Πανναξιακός – Αστέρας Βάρης (Γκριτζέπης, Γεωργακόπουλος, Νίκα (Αρκαδίας))
15:00 (Δημοτικό Ζωνιανών) Ερμής Ζωνιανών – Ηρόδοτος (Κυρίτσης (Δωδεκανήσου), Μαραγκουδάκης, Κανελάκης (Χανίων))
15:00 («Γρηγόρης Λαμπράκης») Ηλυσιακός – Θύελλα Ραφήνας (Λάμπρου, Σπανός, Παντελάκης (Εύβοιας))
15:00 (Φράγκειο) Μανδραϊκός – ΠΑΟ Κρουσώνα (Λαμπαδαρίου, Γκολές, Γιαννίκος (Πειραιά))
15:00 (Δημοτικό Περάματος) Περαμαϊκός – Αιγάλεω (Μαρκαντωνάτος (Ηλείας), Αναγνωστόπουλος, Γκοτσόπουλος (Αχαΐας))
15:00 (Δημοτικό Ραφήνας) Τριγλία Ραφήνας – Αγιος Νικόλαος (Παπαδόπουλος, Γκαβέρας (Αχαΐας), Σπηλιώτης (Κορινθίας))
Ρεπό:Περιστέρι
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
