Σχέδιο ΟΡΣΑ χωρίς... γήπεδο στη Λεωφόρο!

Σχέδιο ΟΡΣΑ χωρίς... γήπεδο στη Λεωφόρο!

Gazzetta team
Σχέδιο ΟΡΣΑ χωρίς... γήπεδο στη Λεωφόρο!

bet365

Ο Δήμος Αθηναίων δεν είναι ο μοναδικός που έχει αμφισβητήσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Λεωφόρου, αφού το ίδιο φαίνεται ότι συμβαίνει και με τον Οργανισμό Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας.

Τη στιγμή που αναμένεται τον ερχόμενο Μάρτιο η εκδίκαση της προσφυγής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κατά του Προεδρικού Διατάγματος που θέτει σε κίνδυνο την ιστορική του έδρα, εμφανίζεται και ο ΟΡΣΑ να έχει... ορέξεις για τη Λεωφόρο, εκτός από τον Δήμο Αθηναίων.


Συγκεκριμένα στο νέο «ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας/Αττικής 2021», που ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγο καιρό, δεν αναφέρεται τίποτα για το «Απόστολος Νικολαΐδης», σύμφωνα με τη «Live Sport», απεναντίας γίνεται λόγος για ελευθέρωση του χώρου, λειτουργώντας με τη βεβαιότητα ότι το γήπεδο θα γίνει μητροπολιτικό πάρκο!

Αυτό άλλωστε σημειώνεται στο άρθρο 12: «προωθούνται δύο σημαντικές μητροποπολιτικές παρεμβάσεις σε περιοχές του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας: αυτή της Ακαδημίας Πλάτωνος και των προσφυγικών πολυκατοικιών της λεωφόρου Αλεξάνδρας και της απελευθερούμενης έκτασης του γηπέδου του Παναθηναϊκού». Παράλληλα στο άρθρο 14 επισημαίνεται ότι ως όριο μητροπολιτικού πάρκου υπολογίζονται: «τα μητροπολιτικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη Διπλή Ανάπλαση (Ελαιώνας/ελευθέρωση χώρου γηπέδου Παναθηναϊκού)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα