Σάκι: «Πιο επικίνδυνη η Ουρουγουάη από την Αγγλία»

Σάκι: «Πιο επικίνδυνη η Ουρουγουάη από την Αγγλία»

Θάνος Σαρρής
Σάκι: «Πιο επικίνδυνη η Ουρουγουάη από την Αγγλία»

bet365

Ο Αρίγκο Σάκι προειδοποίησε την Ιταλία ότι ο πιο δύσκολο αντίπαλος που θα συναντήσουν στον όμιλο του Μουντιάλ θα είναι η Ουρουγουάη και όχι η Αγγλία.

Με Αγγλία, Ουρουγουάη, Κόστα Ρίκα και Ιταλία ο τέταρτος όμιλος δείχνει ως ο πιο αμφίρροπος του Μουντιάλ του καλοκαιριού! Ο Αρίγκο Σάκι, ο οποίος το 1994 οδήγησε τη Σκουάντρα Ατζούρα στον τελικό με τη Βραζιλία, προειδοποίησε τον Πραντέλι και τους παίκτες του για τη Σελέστε.

«Ο όμιλος δεν είναι εύκολος, αλλά τίποτα δεν αδύνατο. Η Αγγλία ίσως δείχνει η πιο επικίνδυνη ομάδα, αλλά στην πραγματικότητα αυτή είναι η Ουρουγουάη. Παίζουν στην Νότια Αμερική και κάθε φορά αγωνίζονται σαν να είναι το παιχνίδι της ζωής τους. Η Ουρουγουάη έχει σημαντικές ποιότητες, αλλά πάνω από όλα έχουν ένα τρομερό ομαδικό πνεύμα. Δεν είναι τυχαίο το ότι ιστορία μας δείχνει πως δυσκολευόμαστε περισσότερο από αυτούς από ότι με την Αγγλία.

Γενικά, οι ευρωπαϊκές ομάδες έχουν πάντα προβλήματα σε τουρνουά που γίνονται στη Λατινική Αμερική. Πέρα από αυτό, η Ουρουγουάη είναι τακτικά σκληρά, είναι το είδος που ένας μποξέρ δεν θέλει να συναντήσει, αφού ακόμα και αν νικήσεις βγαίνεις με σπασμένα κόκαλα!», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής.

 

Τελευταία Νέα