Πρόταση Δ. Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Πρόταση Δ. Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Πρόταση Δ. Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

bet365

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζει πρόταση για να εμπλακεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού μετά από ώριμη σκέψη ετών, φέρεται αποφασισμένος να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εντός των επόμενων 15 ημερών θα καταθέσει την πρόταση του στον Γιάννη Αλαφούζο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και εννοείται ότι αν συμβεί αυτό, αλλάζει το σκηνικό του ελληνικού ποδοσφαίρου, με έναν ακόμη ισχυρό «παίκτη» να μπαίνει δυνατά και να ετοιμάζεται να αναμορφώσει την ιστορική ομάδα του Παναθηναϊκού που τα τελευταία χρόνια έχει περάσει δύσκολες στιγμές.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση του Γιάννη Αλαφούζου όταν πλέον επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο επιχειρηματιών είναι άριστες και η διοίκηση Αλαφούζου είναι η μοναδική που έχει στηριχθεί τόσο ανοιχτά από την πλευρά Γιαννακόπουλου τα τελευταία χρόνια.

Το επόμενο βήμα, με δεδομένο τον ορίζοντα των 15 ημερών που θέτει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αφορά το καθαρά λογικό-οικονομικό κομμάτι. Το ύψος δηλαδή των χρεών και τον τρόπο συμμετοχής του στην ΠΑΕ, αφού η πλειοψηφία των μετοχών δεν ανήκουν σε φυσικό πρόσωπο, αλλά στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED