Τα βρήκαν Παναθηναϊκός και NOVA!

Τα βρήκαν Παναθηναϊκός και NOVA!

Νίκος Αθανασίου
Τα βρήκαν Παναθηναϊκός και NOVA!

bet365

Παναθηναϊκός και NOVA έθαψαν τα... τσεκούρια του πολέμου, με την Σούπερ Λίγκα να ανακοινώνει την συμφωνία. Οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Στο παρελθόν ανήκει ο πόλεμος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την NOVA! Οι δύο πλευρές κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και κατάφεραν να βγάλουν άκρη σχετικά με όσα τους χωρίζουν όλο αυτό το διάστημα και η Σούπερ Λίγκα με ανακοίνωση της βάζει τέλος στην κόντρα των τελευταίων μηνών. Έτσι μέχρι και το 2017 ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται κανονικά στη κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον για την επόμενη τετραετία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Η Super League ανακοινώνει ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, μέσω των καναλιών NOVASPORTS, για τις αγωνιστικες περιόδους 2015-2016 και 2016-2017. Η εξέλιξη αυτή είναι αυτονόητα θετική για όλους, καθώς από την πρώτη στιγμή επιθυμία του συνεταιρισμού αλλά και της NOVA, ήταν στην επέκταση αυτή της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης, να συμμετέχει το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών του συνεταιρισμού».

Δεδομένα οφέλη για τον Παναθηναϊκό

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός από το ελληνικό ποδόσφαιρο και το συνδρομητικό που δεν έχασε ένα προϊόν όπως ο Παναθηναϊκός, κερδισμένο βγαίνει και το «τριφύλλι». Η «πράσινη» ΠΑΕ, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να πάρει(από την στιγμή που αποσύρονται οι αγωγές) το περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ που δικαιούται από την σύμβαση με την NOVA και το οποίο είχε «κοπεί». Ένα ποσό, το οποίο αποτελεί τεράστια... ανάσα για τον Παναθηναϊκό που μετρά μέχρι και το τελευταίο ευρώ για την επιβίωση του.

Παράλληλα, και επειδή όλες οι κινήσεις της ΠΑΕ γίνονται με γνώμονα το συμφέρον και την εξυγίανση του συλλόγου, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως για να υπάρξει συμφωνία, ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε ευνοϊκούς όρους από την NOVA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα