Χειρουργείται ο Μπαϊράμι

Χειρουργείται ο Μπαϊράμι

Νίκος Μαρούδας
Χειρουργείται ο Μπαϊράμι

bet365

Την 1η Νοεμβρίου θα μπει στο χειρουργείο ο Εμίρ Μπαϊράμι, που θα απουσιάζει μέχρι την Δευτέρα από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού με άδεια.

Χωρίς τον Εμίρ Μπαϊράμι, επέστρεψε στις προπονήσεις ο Παναθηναϊκός, με τον Σουηδό να έχει πάρει άδεια μέχρι την Δευτέρα και να ετοιμάζεται για το χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί την 1η Νοέμβρη. Ο άσος του Παναθηναϊκού, ταλαιπωρείται όπως είναι γνωστό από ενοχλήσεις στην μέση και έτσι την επόμενη Παρασκευή θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κήλης και η αποθεραπεία του υπολογίζεται στους δύο μήνες.

Από εκεί και πέρα, με μόνο απόντα τον Κουίνσι που είχε στομαχικές διαταραχές, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Στην πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ασκήσεις 1 εναντίον 1, 2 εναντίον 2, 3 εναντίον 3, 4 εναντίον 4 και 5 εναντίον 5 και ολοκληρώθηκε με ταχύτητες.

Τέλος, κανονικά συνέχισε την θεραπεία του ο Αποστολόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα