Πίστη του Βενγκέρ σε Ζιρού

Θάνος Σαρρής
Πίστη του Βενγκέρ σε Ζιρού

bet365

Ο προπονητής της Άρσεναλ αναφέρθηκε στον Ολιβέ Ζιρού, τονίζοντας ότι είναι ήδη ένας επιθετικός που πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο πρώην στράικερ της Μονπελιέ άκουσε αρκετά την περσινή σεζόν, ενώ οι προτάσεις των «Κανονιέρηδων» για Ιγουαΐν και Σουάρες έδειχναν ότι ίσως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Ωστόσο, ο Ζιρού μετράει ήδη πέντε γκολ και ο Βενγκέρ θεωρεί ότι μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερα.

«Ο Ολιβιέ Ζιρού πάντα είχε καλύτερη δεύτερη χρονιά, όπου κι αν έπαιξε. Για αυτόν το άλμα από τη Μονπελιέ στην Άρσεναλ ήταν αρκετά μεγάλα. Την πρώτη χρονιά είναι πάντα δύσκολα. Είναι ήδη ένας από τους επιθετικούς που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Αν θα βελτιωθεί σε όλους τους τομείς; Από τη στιγμή που έχει όλα τα φόντα και την διάθεση πάντα πιστεύεις ότι στα 27 του, έχει τα καλύτερα χρόνια μπροστά του. Ελπίζω ότι μπορεί να αφήσει το στίγμα του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν η ομάδα παίξει καλά, είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει», υποστήριξε ο Βενγκέρ.

Παράλληλα, ο Αλσατός τόνισε ότι δεν ήθελε τον Ιγουαΐν, τον οποίο θα βρει απέναντί του με τη Νάπολι, για αντικαταστάτη του Γάλλου. «Θέλαμε να στηρίξουμε τον Ζιρού. Αλλά δεν είναι η καλύτερη στιγμή σήμερα να μιλήσουμε για μεταγραφές. Ήταν στην αγορά και αρκετά κλαμπ ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε ξανά για αυτόν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα