«Παναθηναϊκός; Μόνο στο μπάσκετ»!

«Παναθηναϊκός; Μόνο στο μπάσκετ»!

Βασίλης Παπαθεοδώρου
«Παναθηναϊκός; Μόνο στο μπάσκετ»!

bet365

Ο Έλληνας δισεκατομμυριούχος, Άλκης Δαυίδ, μιλά στο gazzetta.gr για την φημολογία περί Παναθηναϊκού και αφήνει περιθώριο να ασχοληθεί μόνο με το... μπάσκετ! Γιατί; Διαβάστε...

Από το πρωί της Παρασκευής το όνομα του Άλκη Δαυίδ, πανίσχυρου και εκκεντρικού επιχειρηματία, αναμίχθηκε με τον Παναθηναϊκό! Η «πράσινη» ΠΑΕ διέψευσε τα σενάρια περί εμπλοκής του Έλληνα μεγιστάνα, με το gazzetta.gr να τον ψάχνει και τελικά να τον... εντοπίζει στις αγαπημένες του Σπέτσες, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του! Ο Δαυίδ μίλησε αποκλειστικά για τα σενάρια περί «τριφυλλιού», εκφράζοντας την απορία του αλλά και την αγάπη του για τον «Εξάστερο», για τον οποίο μάλιστα άφησε παράθυρο ανοιχτό για το μέλλον!

«Είναι βλακείες τα όσα γράφονται. Δεν έχω συναντηθεί ποτέ με τον κ. Αλαφούζο. Να σας πω την αλήθεια, δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Κάποτε ήθελα να ασχοληθώ με την Κόβεντρι αλλά μόνο εξαιτίας της κατασκευής ενός νέου γηπέδου που τελικά το ανέλαβε ο δήμος. Από εκείνη την εποχή και μετά δεν ασχολήθηκα με κάτι ανάλογο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εγώ ακολουθώ την Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η σχέση μου με τον ελληνικό αθλητισμό. Που ξέρεις μπορεί μια μέρα να ασχοληθώ με την ομάδα. Ξέρω τον κ. Γιαννακόπουλο, τον ιδιοκτητή, που είναι πολύ καλό παιδί. Αν κάτι έκανα με τον Παναθηναϊκό θα το έκανα μαζί του. Αν θυμάμαι καλά στον Παναθηναϊκό του ποδοσφαίρου ήταν ο Βαρδινογιάννης».

Αυτά ήταν τα λόγια του Δαυίδ, ο οποίος έβαλε τέλος στα σενάρια με το... καλημέρα όπως ακριβώς έπραξε και ο Παναθηναϊκός. Πάντως, δεν ήταν το πρώτο όνομα που βλέπει το... φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά κάποιον μεγάλο επενδυτή που θα βάλει «τρελά» λεφτά στον σύλλογο και θα τον βγάλει από το οικονομικό αδιέξοδο. Όπως και τα προηγούμενα, φαίνεται πως καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα