«Παναθηναϊκός όπως... Άγιαξ»!

«Παναθηναϊκός όπως... Άγιαξ»!

Gazzetta team
«Παναθηναϊκός όπως... Άγιαξ»!

bet365

Στα πρότυπα του Άγιαξ θέλει να φέρει τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου, που δήλωσε ότι υπάρχουν ομοιότητες στον τρόπο προπόνησης των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού επισήμανε πως μελλοντικά θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των «πρασίνων» και του «Αίαντα», ενώ αναφέρθηκε στις ομοιότητες που υπάρχουν ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

«Ο Άγιαξ είναι το κλαμπ μου. Ξέρω πολλούς ανθρώπους εντός της ομάδας του Άγιαξ και μπορώ να πω ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τον Παναθηναϊκό», δήλωσε αρχικά ο Αναστασίου στην εφημερίδα «Algemeen Dagblad», για να προσθέσει πως:

«Ο τρόπος λειτουργίας του Άγιαξ αυτή τη στιγμή είναι καλός και θέλω να είναι έτσι και στον Παναθηναϊκό, ο τρόπος προπόνησης και η μεθοδολογία στον Άγιαξ έχουν ομοιότητες μ' αυτή του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα