Πλησιάζει ο Βερδού!

Πλησιάζει ο Βερδού!

Gazzetta team
Πλησιάζει ο Βερδού!

bet365

Όσο περνούν οι ώρες, τόσο ενισχύεται από την Ισπανία η πληροφορία πως ο Γιάν Βερδού είναι πια αρκετά κοντά στον Ολυμπιακό.

Το gazzetta.gr με καθημερινά του ρεπορτάζ έχει καλύψει πλήρως το θέμα του Βερδού. Όλα δείχνουν πως οι πληροφορίες που σας έχουμε μεταφέρει για τον έμπειρο παίκτη επιβεβαιώνονται και ενώ η μεταγραφική κινητικότητα στην πειραϊκή ΠΑΕ καλά κρατεί.

Ο Ισπανός επιθετικός χαφ που αποφάσισε να πει «αντίο» στην Εσπανιόλ είναι πια ιδιαίτερα πιθανό να μιλάει... ελληνικά και μάλιστα άμεσα. Με άλλα λόγια και με βάση και τις νεότερες πηγές από Ισπανία, ο Ολυμπιακός, που έτσι κι αλλιώς ήταν φαβορί να τον κλείσει, έχει πλησιάσει σημαντικά στο να κάνει δικό του τον παίκτη.

Περισσότερα θα κριθούν εντός των επόμενων ωρών ή ημερών, ωστόσο ο Βερδού είναι πλέον κοντά στο να πιάσει λιμάνι και ενώ διέρρεε πως μπορεί ήδη να είναι στην χώρα μας. Κάτι που εάν τελικώς συμβεί θα συνιστά μια αισθητή ενίσχυση για τους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα