Δεκτή η αίτηση του Άρη για το άρθρο 99

Δεκτή η αίτηση του Άρη για το άρθρο 99

Gazzetta team
Δεκτή η αίτηση του Άρη για το άρθρο 99

bet365

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονικης έκανε δεκτό το αίτημα για το άρθρο 99 και ανοίγει η διαδικασία και ο δρόμος για επενδυτή στον Αρη.

Οι νομικοί σύμβουλοι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης χειρίστηκαν πάρα πολύ καλά την υπόθεση του 99 με το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης να κάνει δεκτή την η αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99.

Έτσι, ανοίγει η διαδικασία για την ένταξη της ΠΑΕ Αρης στον συγκεκριμένο πτωχευτικό κώδικα με ρύθμιση των οφειλών προς το δημόσιο σε 90 ή 120 δόσεις και βέβαια θα πρέπει μέσω διαμεσολαβητή να τρέξουν και οι επαφές με παίκτες και άλλους πιστωτές.

Ανοίγει ο δρόμος και για να επενδυτή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και ο Δημήτρης Ηλιάδης είναι έτοιμος να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση, ενώ σε πολύ καλο δρόμο είναι και οι επαφές του Αναστάσιου Αβάνογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα