Γερο-Γιοβάισα: Έτοιμος για τελικό!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Έτοιμος για τελικό!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ξύπνησε από νωρίς γεμάτος ευτυχία για το απολαυστικό βράδυ Σαββάτου που περιμένει με τον μεγάλο τελικό του Champions League!

Καλημέρα φίλοι μου!

Τι μέρα κι αυτή! Τι παιχνίδι είναι αυτό που έρχεται! Ξημέρωσε ένα από τα καλύτερα Σάββατα της χρονιάς και η ώρα δεν περνάει για να δούμε τον μεγάλο τελικό του Champions League!

Και φυσικά... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΣ στο γήπεδο!

Μετά τους 9.500 οπαδούς στο Γκντανσκ, θα δούμε ζωή στις εξέδρες και στο «Ντραγκάο» για ν' αρχίζει σιγά – σιγά και το Champions League να επιστρέφει στην κανονικότητα.

Τσέλσι και Σίτι, Σίτι και Τσέλσι, στο Πόρτο κι όχι στο Λονδίνο όπως ιδανικά θα ήθελαν...

Οι «μπλε» στον πρώτο τους ευρωπαϊκό τελικό μετά από εκείνον του 2019 για το Europa League και πρώτο στο Champions League μετά το 2012, ενώ, για τους «πολίτες» είναι ιστορική περίσταση καθώς ποτέ άλλοτε δεν είχαν φτάσει στην τελευταία ημέρα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Και κάπου εδώ, έρχομαι εγώ, ο γερο-Γιοβάισα, να σας προσφέρω τα φώτα μου για το στοιχηματικό κομμάτι του μεγάλου τελικού που θ' απολαύσουμε όλοι!

Είδατε τι έγινε στο Γκντανσκ πριν μερικές βραδιες; Είδατε την προσοχή που ήθελε να δείξει η Βιγιαρεάλ και την μέτρια εικόνα της Γιουνάιτεντ;

Θέλετε να δούμε κάτι περισσότερο από 90' ή θεωρείτε όπως αρκετός άλλος κόσμος ότι το μισάωρο της παράτασης είναι απλά πεταμένη ώρα μέχρι να φτάσουν τα πέναλτι;

Αν πάντως το παιχνίδι ξεπεράσει τις 2 ώρες σε διάρκεια και η μπάλα στηθεί στην άσπρη βούλα, νομίζω ότι μου εμπνέει λίγη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ο Εντουάρντ Μεντί για να γίνει ο τεράστιος πρωταγωνιστής για την Τσέλσι...

Ένα σενάριο, πάντως, όπως του τελικού του Europa League με γκολ και από τις δύο πλευρές και ανάδειξη νικητή στα πέναλτι, εντοπίζεται σε εξαιρετική απόδοση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα