Novileague με Γιουνάιτεντ-Ρόμα και Ράσφορντ

Gazzetta team
Novileague με Γιουνάιτεντ-Ρόμα και Ράσφορντ

bet365

Από το Champions League, ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet μετακομίζει στο Europa League για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ρόμα.

Με τα ημιτελικά του Europa League ολοκληρώνεται το τριήμερο των ευρωπαϊκών παιχνιδιών και το πρόγραμμα για τη Novileague έχει την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ρόμα.

Το συγκρότημα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει μία σταθερότητα στην απόδοσή της, έχοντας ηττηθεί μόνο μια φορά από την τέλη Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα νε εξασφαλίσει την 2η θέση στην Premier League.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Μάλιστα φέτος στο Europa League, μόνο η Μίλαν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της, ενώ η τελευταία ομάδα που κατάφερε σε αυτή την διοργάνωση να την κερδίσει στο Ολντ Τράφορντ ήταν η Μπιλμπάο το 2012.

Από την άλλη, στην Ρόμα η κατάσταση είναι αντιστρόφως ανάλογη, καθώς εδώ και 4 παιχνίδια αγνοεί τη νίκη με 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ έχει υποχωρήσει αρκετά και στην βαθμολογία της Serie A.

Κάτι που σημαίνει οτι η Ευρώπη αποτελεί μονόδρομο για να σώσει την χρονιά.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Μόνο που σε αυτή την προσπάθειά της, δεν έχει σύμμαχο την παράδοση, καθώς σε 3 αναμετρήσεις επί Αγγλικού εδάφους δεν έχουν σταυρώσει νίκη.

Εμείς θα πάμε με 3-0 της Γιουνάιτεντ που έχει εμφανιστεί 25 φορές στο Europa League, ενώ για σκόρερ θα επιλέξουμε τον Ράσφορντ που φέτος μετράει 20 γκολ.

Στις βαθμολογίες τώρα, 2 παίκτες μοιράζονται την κορυφή σε αυτή με τα σωστά σκορ, ενώ στους σκόρερ γίνεται ένα μικρός χαμός με αυτούς που έχουν 10 σωστές επιλογές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα