Novileague με Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα και Μπαπέ

Gazzetta team
Novileague με Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα και Μπαπέ

bet365

Μετά το Τορίνο, η Novileague ταξιδεύει στην Γαλλία για το Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα.

Η πρόκριση... θρίλερ της Πόρτο επί της Γιουβέντους αποτελεί παρελθόν και η 37η αγωνιστική του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet, περιλαμβάνει την ρεβάνς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα.

Θυμίζουμε πως και σε αυτό το ευρωπαϊκό τριήμερο, η Novileague θα δώσει 300 ευρώ σε όσους προβλέψουν σωστά τα σκορ όλων των παιχνιδιών που θα επιλέξει για τους παίκτες της...

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Στο Παρίσι λοιπόν, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προίκα το 4-1 του πρώτο παιχνιδιού στην Βαρκελώνη και παρά το γεγονός οτι δεν είναι στην κορυφή της Ligue 1, στα τελευταία τους 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρά 9 νίκες.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της, παρά την προβληματικά χρονιά που διανύει, παραμένει αήττητη στην La Liga από τον περασμένο Δεκέμβριο, έχοντας ρεκόρ 13-3-0.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Στο αποψινό παιχνίδι θα πάμε με νικήτρια την Γαλλική ομάδα με 2-1 και σκόρερ των Κιλιάν Μπαπέ που έχει ένα περισσότερο γκολ (25-24) από τον Λιονέλ Μέσι φέτος.

Στις βαθμολογίες τώρα, 4 παίκτες παραμένουν στην κορυφή αυτής με το ακριβές σκορ, έχοντας 6 σωστές προβλέψεις, ενώ σε αυτή με τους σκόρερ, την πρώτη θέση μοιράζονται 3 παίκτες με 9 σωστές επιλογές. Μεγάλη μάχη για τα επιπλέον 20.000 ευρώ που δίνουν τα μίνι πρωταθλήματα. Θυμίζουμε πως σε τέσσερις αγωνιστικές ολοκληρώνεται η 2η περίοδος και την 41η αγωνιστική θα μπούμε στην 3η περίοδο εκεί όπου θ' αρχίσει από την αρχή η... βαθμολογία για άλλες 20.000 ευρώ (και σε σκορ και σε σκόρερ)!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

Τελευταία Νέα