Γερο-Γιοβάισα: Ο τολμών νικά

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Ο τολμών νικά

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δεν πτοείται από τις αναποδιές της Τρίτης και το ... πούλμαν του Σιμεόνε και συνεχίζει με πονταρίσματα και για τ' αποψινά ματς του Champions League!

Καλησπέρα σας φίλοι μου!

Ναι, το παραδέχομαι, αλλού περίμενα τα γκολ, αλλού μπήκαν. Και αυτή η Μπάγερν, ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει. Εκεί να διαλύσει τον απέναντί της και να ξεφύγει το σκορ.

Για την Ατλέτικο δεν θα μιλήσω. Τιμωρήθηκε από το ίδιο το ποδόσφαιρο. Αν είναι ποτέ δυνατόν με αυτό τον «Τσόλο» Σιμεόνε. Όσο βλέπω στα social media την φωτογραφία με την 6άδα στην άμυνα τόσο... φουρκίζομαι αλλά θα πρέπει να ηρεμήσουμε για να δούμε τα σημερινά ματσάκια δίχως να τα «μαυρίσουμε».

Στο Μπέργκαμο η Αταλάντα δεν θέλει να γίνει ακόμα μια από αυτές που στέκονται στην... εμπειρία της παρουσίας στα νοκ-άουτ του Champions League και θα ήθελε πολύ να κοντράρει την Ρεάλ Μαδρίτης. Γιατί λοιπόν να μην κοιτάξουμε το Over 2,5 τέρματα που προσφέρεται στο 1,62; Εκτός κι αν κάποιος θεωρεί πως η ικανότητας των «μερένγκες» και οι παραστάσεις τους από αυτό το επίπεδο οδηγούν στο διπλό του 2,95...

Στο άλλο ματς της βραδιάς για το Champions League, η άμυνα της ομάδας του Πεπ μπορώ να πω ότι με πείθει και με το παραπάνω και ειδικά σε εκτός έδρας ματς όπως αυτό με την Γκλάντμπαχ, οι «πολίτες» νομίζω ότι θα βάλουν σε προτεραιότητα να μη δεχθούν γκολ σε αυτή τη... νέα version της ομάδας που έχει φτιάξει ο Γκουαρδιόλα. Το NoGoal εντοπίζεται σε απόδοση 1,70...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα