Γερο-Γιοβάισα: Ενώνουν τις πίκρες τους στο Βουκουρέστι

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Ενώνουν τις πίκρες τους στο Βουκουρέστι

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα επανέρχεται με την συνέχιση της φάσης των «16» του Champions League και ασχολείται με τις αναμετρήσεις σε Βουκουρέστι και Ρώμη, περιμένοντας πολλά από τις Ατλέτικο και Τσέλσι.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Εβδομάδα Champions League και θα λείπαμε; Γίνονται αυτά ρε παιδιά; Τέτοια ματς, τέτοιοι παικταράδες και δεν θα περιμέναμε να δούμε γκολ και να βάλουμε και κάτι στις τσέπες μας;

Ε, δεν γίνεται!

Και επειδή η καλή η μέρα απ' το πρωί φαίνεται και σε αντίθεση με την περασμένη εβδομάδα με τα χιόνια τώρα απολαμβάνουμε τον ήλιο, ας δούμε πως μπορεί να πάει καλά και η βραδιά μας με τ' αστέρια...

Η Ατλέτικο μετά την γκέλα από την Λεβάντε στο Wanda Metropolitano έχει πλέον μονάχα μια νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και φυσικά η κυριαρχία για την οποία γινόταν λόγος μέχρι πριν από λίγο καιρό, απειλείται, μαζί και με την παρουσία της στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Η Τσέλσι με μετριότατο πρόσωπο απέναντι στην Σαουθάμπτον πήρε τον βαθμό, όμως ίσως αυτό να ήταν ένα ιδανικό καμπανάκι στην πρώτη κακή εμφάνιση της ομάδας στην θητεία του Τούχελ στον πάγκο. Να δούμε κλειστό παιχνίδι με αυτές τις δύο ομάδες δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και η επιθετική δύναμη που έχουν, γέρνει την πλευρά προς το GoalGoal.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Λάτσιο που δεν έχει και ιδιαίτερη εμπειρία από το στάδιο του Champions League υποδέχεται τους Πρωταθλητές Ευρώπης από την Βαυαρία.

Η άμυνα της Μπάγερν τα έχει τα θέματά της, δέχεται αρκετά τέρματα και στην Bundesliga, ωστόσο, εδώ το βλέπω λίγο πιο προσεκτικά το παιχνίδι. Το Under 3,5 τέρματα μου κάνει εμένα φίλοι μου για την αναμέτρηση, εκτός κι αν κοιτάξει κανείς και το Goal/Goal και OVER 2,5 τέρματα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα