Βαλένθια – επίσημο: Νέος προπονητής ο Χάβι Γκράθια (vid)

Βαλένθια – επίσημο: Νέος προπονητής ο Χάβι Γκράθια (vid)

Gazzetta team
Βαλένθια – επίσημο: Νέος προπονητής ο Χάβι Γκράθια (vid)

bet365

Ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, είναι και επίσημα ο τεχνικός της Βαλένθια για τη νέα σεζόν.

Το 2011, ο Χάβι Γκράθια ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου, φιλοδοξώντας να μεταπηδήσει σε μια μεγαλύτερη ομάδα της χώρας μας, μέσα από την δουλειά του.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε ο Ισπανός προπονητής, αφού η ομάδα του Βόλου υποβιβάστηκε στα χαρτιά, το πέρασμά του από την Κέρκυρα δεν ήταν πετυχημένο, αλλά η συνέχεια τον δικαίωσε για την επιλογή του να ασχοληθεί με την προπονητική.

Αλμερία, Οσασούνα, Μάλαγα, Ρούμπιν Καζάν, Γουότφορντ (φιναλίστ Κυπέλλου Αγγλίας μετά από 35 χρόνια) και, πλέον, Βαλένθια, η οποία ανακοίνωσε την διετή συμφωνία με τον 50χρονο από την Παμπλόνα.

«Η Βαλένθια ήταν πάντα ένας φιλόδοξος σύλλογος, με παίκτες που τα έδιναν όλα, από το πρώτο έως το 90ό λεπτό, αφοσιωμένοι στο έμβλημα. Η προσπάθεια είναι αδιαπραγμάτευτη και αυτή θα μας καθοδηγήσει. Πάντα, σε συνδυασμό με την ποιότητα αυτής της γης και το αστείρευτο φυτώριο της Βαλένθια. Για να είσαστε όλοι περήφανοι για εμάς. Γιατί σας περιμένουμε σύντομα κοντά μας. Πάμε να ζωγραφίσουμε μαζί την πρώτη σελίδα αυτής της νέας ιστορίας. Εμπρός Βαλένθια!» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γκράθια στο πρώτο του μήνυμα προς τους φιλάθλους ως νέος προπονητής των Νυχτερίδων, οι οποίες του χρόνου δεν θα πάρουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Τελευταία Νέα