Στο 2.25 αξίζει η Σεούλ

Book-nomikarios Book-nomikarios
Στο 2.25 αξίζει η Σεούλ

bet365

Εμβόλιμη αγωνιστική στη 2η κατηγορία της Νοτίου Κορέας και ο Book-nomikarios για να μη χρειαστεί να σηκωθεί πρωί-πρωί, μας δίνει από σήμερα την επιλογή για το παιχνίδι της Σεούλ με την Ανιάνγκ.
ΣΕΟΥΛ Ε-ΛΑΝΤ – ΑΝΙΑΝΓΚ

H Aνιάνγκ αποδυναμώθηκε αισθητά σε σχέση με πέρσι και δεν ξεκίνησε τυχαία με 0-0-3 ! Δεν ανανέωσαν οι Alex (σταρ Βραζιλιάνος χαφ, 33 συμ., 13 γκολ), Palacios (σταρ Κολομβιανός φορ, 34/11), Cho Kyu-Sung (σταρ επιθετικός, 33/14), Kovtalyuk (Ουκρανός στράικερ, 11/3), Mo Jae-Hyeon (βασικός εξτρέμ, 12/3, ήταν δανεικός απ' τη Σουγόν και γύρισε εκεί), Ku Bon-Sang (σταρ μέσος, 35/1), Kim Sang-Won (αναντικατάστατος μπακ, 34/6) και Chae Gwang-Hoon (αμυντικός, 28/2) ! Προφανέστατα και πήρε νέους παίχτες, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να δέσουν όλοι τους !

Στην άμυνα πήρε τον Βραζιλιάνο Nilson που έπαιζε χρόνια στην Μπούτσεον 1995 και ξέρει την κατηγορία (με πολλά γκολ αν και στόπερ), στην επίθεση τον Γκανέζο εξτρέμ Acosty που από ταλέντο της Φιορεντίνα έπαιζε πέρσι στη Ριέκα της Κροατίας, τον Ουζμπέκο στράικερ Giyosov απ' την Μπουνιοντκόρ και τον Βραζιλιάνο φοβερό φορ Maurides με καριέρα στην Μπελενένσες και στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας που τα περιττά κιλά του στερούν τη μεγάλη καριέρα. Ο τελευταίος δεν έπαιξε στο προηγούμενο ματς και είναι αμφίβολος και για το επόμενο, καθώς χρειάζεται ακόμα προετοιμασία. Ίσως βρεθεί στον πάγκο ως αλλαγή.

Η Σεούλ Ε-Λαντ απεναντίας ενισχύθηκε. Ο Γερμανός φορ Sukuta-Pasu, πρώην ταλέντο της Λεβερκούζεν και της εθνικής Νέων της Γερμανίας και πέρσι στη 2η Κίνας, πήγε στη 2η Ν.Κορέας. Παρέα στην επίθεση θα του κάνει ο Βραζιλιάνος Leandro Ribeiro που την τελευταία 2ετία έπαιξε σε Γεωργία και Μολδαβία και ψάχνεται (23άχρονος). Τεράστια προσθήκη στα χαφ ο Σέρβος χαφ Arsic (πρώην Απόλλων Σμ.) που τα τελευταία έτη ήταν εντυπωσιακός στην πατρίδα του και μετέπειτα στη 2η Κίνας. Πήρε τον πορτιέρε Kim Hyung-Keun της περσινής πρωταθλήτριας Μπουσάν ΙΠαρκ για να σώσει ό,τι σώζεται διότι μπάζει πίσω. Έχει 3 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΕ 3 ΜΑΤΣ που όμως την αδικούν βάσει της εικόνας των αγώνων.

Η Σεούλ Ε-Λαντ θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες και η Ανιάνγκ σεφτέ στους βαθμούς. Η Ανιάνγκ όταν κερδίζει 1-0 και μετά στο 1-2 με παίχτη παραπάνω καταφέρνει να χάσει 2-3, έχει θέμα.

ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ 2. ΚΑΤΗΓΟΡIA : ΣΕΟΥΛ Ε-ΛΑΝΤ – ΑΝΙΑΝΓΚ -> 1 (2.25)

ΥΓ. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).