Μπάγερν Μονάχου: Ο Τόμας Μίλερ κάνει... κο κο κο! (vids)
Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τον Τόμας Μίλερ, ο οποίος μοίραζε τον χρόνο του μεταξύ πάγκου και εξέδρας, κυρίως όσο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου ήταν ο Νίκο Κόβατς. Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την ανάληψη της από τον Χάνσι Φλικ, τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο για τον 30χρονο επιθετικό.
Με εννέα γκολ και 15 ασίστ, ο Μίλερ είναι πολύτιμος για τους Βαυαρούς, έχει βρει ξανά τον καλό του εαυτό και, για να το... γιορτάσει, μιμήθηκε πολύ πετυχημένα κότες που συνάντησε σε μια φάρμα. Ποιος ξέρει, ίσως όταν σταματήσει την μπάλα να ασχοληθεί με το... κλώσημα αυγών!
I love how weird Thomas Muller is. https://t.co/WW63kitVtU
— Lucas Muller (lucaswmuller) February 7, 2020
Ο Μίλερ, πάντως, έχει αποδείξει ότι, εκτός από το να μιμείται τις κότες, έχει και άλλα... ταλέντα εκτός γηπέδου.
Find yourself a player that can juggle with their hands and feet
— Goal (goal) January 31, 2020
Thomas Muller is a man of many talents pic.twitter.com/heGytAm2uW
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
