Ροδρίγο Ρέι: «Εχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Ροδρίγο Ρέι: «Εχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Ροδρίγο Ρέι: «Εχει δρόμο το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη μιλάει για την εμπειρία της Ευρώπης, το ελληνικό πρωτάθλημα και το συγκρίνει με το πρωτάθλημα της χώρας του.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ουαλία – Ιρλανδία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο 26χρονος γκολκίπερ του «Δικεφάλου» βγήκε για πρώτη φορά από τα σύνορα της Αργεντινής για να παίξει ποδόσφαιρο σε μια άλλη ήπειρο κι όπως παραδέχεται βρίσκεται στο στάδιο της προσαρμογής.

Διαβάστε όλα όσα είπε για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «De un Rincón Bodeguero»:

Για το πως είναι η προσαρμογή στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Είμαι σε διαδικασία προσαρμογής ακόμη. Αλλά καθημερινά, με το πέρασμα του χρόνου, γίνεται ευκολότερο. Μαθαίνω σταδιακά την κουλτούρα και του συλλόγου και των οπαδών. Είναι πάντα ωραίο να γνωρίζεις νέα πράγματα. Αυτό που μπορώ να πω για το πρωτάθλημα, είναι πως ξεχωρίζει για το πάθος του», δήλωσε αρχικά ο Ρέι.

Για τις διαφορές του ελληνικού ποδοσφαίρου με αυτό της Αργεντινής:

«Υπάρχουν παρόμοια πράγματα αναφορικά με το περιβάλλον, την ενέργεια των ανθρώπων, το πάθος που τους διακρίνει. Η ομάδα που ανήκω έχει πολλούς οπαδούς που είναι απίστευτα παθιασμένοι. Από άποψη ανταγωνισμού, το πρωτάθλημα της Αργεντινής είναι πιο ομοιόμορφο. Εδώ υπάρχουν τέσσερις μεγάλες ομάδες, μία από τις οποίες είναι ο ΠΑΟΚ, οι οποίες διαφέρουν από τις υπόλοιπες».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είμαστε στη 2η θέση, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρώτο. Ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμη έχει δρόμο καθώς διαρκεί μια ολόκληρη σεζόν».

Για την υποδοχή που έτυχε στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ:

«Μου συμπεριφέρθηκαν όλοι πολύ καλά. Για να είμαι ειλικρινής έχουν μεγάλο σεβασμό και στο δρόμο πάντα σου δείχνουν την αγάπη τους».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του:

«Ευτυχώς, έχω παίξει σε όλα τα παιχνίδια από τότε που ήρθα. Είμαι τόσο χαρούμενος εδώ».

Για τη ζωή του στην Ελλάδα και τη σύγκριση με τη ζωή στην Αργεντινή:

«Συνήθως περνάω χρόνο στο σπίτι με την οικογένεια μου, προπόνηση και σπίτι. Στον ελεύθερο χρόνο μου, πέρα από αυτά που κάνω με τα παιδιά και τη σύζυγό μου, έχω και μαθήματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας τρεις φορές την εβδομάδα και τώρα άρχισα να παίζω και κιθάρα. Μου παίρνει αρκετό χρόνο. Η Ελλάδα είναι όμορφη αλλά προφανώς η Αργεντινή είναι η Αργεντινή και πάντα θα είναι η καλύτερη χώρα για μένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα