Sokratis: «Μας έφερε εκεί που θέλαμε η νίκη με Κύπρο»

Δημήτρης Τομαράς
Sokratis: «Μας έφερε εκεί που θέλαμε η νίκη με Κύπρο»

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την σημασία της κατάκτησης της νίκης στην Κύπρο και τους δυνατούς δεσμούς των Ελλήνων με τους Κύπριους.

Ο Sokratis είπε στην COSMOTE TV:

Μας φέρνει εκεί που θέλαμε η νίκη με Κύπρο. Έχουμε ένα τελευταίο σημαντικό ματς που πρέπει να κερδίσουμε με το Γιβραλτάρ. Τα κεφάλια μέσα. Ο αγώνας με την Κύπρο ήταν τελικός για εμάς. Ήρθαμε εδώ να παίξουμε σε μία χώρα, με την οποία έχουμε τον ίδιο ύμνο. Είμαστε αδέρφια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ ωραίο άθλημα αλλά μετά το 90 λεπτά θα πρέπει να βαδίζουμε μαζί με τους Κύπριους για το συμφέρον της Ελλάδας. Σήμερα δείξαμε και οι 2 ομάδες είμαστε επαγγελματίες και παίζουμε για το ποδόσφαιρο και το αγαπάμε πολύ. Ευτυχώς που κερδίσαμε εμείς.
Είμαστε ένα έθνος από εκεί και πέρα εκτός του αγώνα βαδίζουμε μαζί. Μπήκαμε νωχελικά στον αγώνα όντως. Όταν έχεις όμως το άγχος και είχαμε ένα προηγούμενο δύσκολο ματς δεν είναι απλό. Όταν ξέρεις το σκορ στο άλλο ματς είναι δύσκολο. Ήταν από τα πιο δύσκολα βράδια για μένα. Σκεφτόμασταν και το άλλο ματς με τις τόσες εναλλαγές.
 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα